Manşetler

WeTransfer iPhone uygulamasıyla fotoğraf ve videolarınızı hızlıca gönderin

Dosya transfer servisi WeTransfer yeni iOS uygulamasıyla kapsamını web’in ötesine taşıyor ve mobil ortama açılım gerçekleştiriyor. Yeni iOS uygulaması sayesinde kullanıcılar yüksek çözünürlüklü fotoğraf veya videolarını herhangi bir üyeliğe gerek duymaksızın gönderme fırsatı elde ediyor.

wetransfer-ios-uygulama-060314

WeTransfer 10 GB’ye kadar büyüklükteki fotoğraf ve videoları ücretsiz olarak taşımanıza izin veriyor; mobil cihazınızın film rulosuna erişiyor, gönderimi de 3G, 4G veya Wi-Fi üzerinden gerçekleştiriyor.

Uygulamayı kullanmak bir hayli kolay: Göndermek istediğiniz fotoğraf veya videoları seçin, sola sürükleyin, göndereceğiniz kişinin e-posta adresini ve kendi e-posta adresinizi yazın. Ayrıca bir de mesaj ekleyebilir, ne gönderdiğiniz hakkında bilgi verebilirsiniz.

Eğer gönderimde bulunmadan önce fotoğraf ve videoları ön izlemek istiyorsanız, parmağınızı dokundurup bekletmeniz yeterli oluyor. Ayrıca çift sürüklemeyle de aylar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Çoğu e-posta servisi eklenen dosya boyutuna kısıtlama getiriyor, bu nedenle WeTransfer’in 2 GB limiti epey kullanışlı oluyor. WeTransfer’in web sitesi de aynı şekilde işliyor ve üyeliğe gerek duymuyor.

Dropbox gibi servisler uzun süreli depolama ve paylaşım için ideal, ancak WeTransfer acil işlerde, medya dosyalarının hızlı ve pratik şekilde paylaşımı için epey isabetli bir çözüm gibi görünüyor.

WeTransfer uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store (WeTransfer)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER