Teknoloji

WeTransfer Android uygulaması yayınlandı

wetransfer-android-210814

WeTransfer geçtiğimiz mart ayında iOS cihazları için mobil uygulama çıkarmış, kullanıcılara 10 GB’ye kadar büyüklüğe sahip dosyalarını herhangi bir kayıt şartı olmadan ücretsiz olarak gönderme fırsatı sunmuştu. Bu uygulama şimdi de Android cihazları için dağıtılmaya başlandı.

Android uygulaması genel olarak iOS versiyonunun ayak izlerini takip etse de, Android’in doğası gereği biraz daha fazla izne sahip olduğunu söylemek gerekiyor. Herhangi bir dosyayı, işletim sistemi genelinde yer alan Paylaş butonuna tıklayarak göndermek mümkün, böylelikle dosya göndermek için her seferinde öncelikle WeTransfer uygulamasını açma zorunluluğu da ortadan kalkıyor.

Temel seviyede dosya gönderim desteğine ek olarak, Android uygulaması dosya yükleme işlemini duraklatma ve yeniden başlatma, Kişi Rehberi entegrasyonu sayesinde adres defterindeki kişilere doğrudan dosya gönderminde bulunma gibi imkanlara da sahip.

Ayrıca “ilk ve sona tıklatma” sistemiyle bir grup fotoğrafı basitçe seçip arkadaşlara göndermek, basılı tutarak bir video veya görselin önizlemesini yapmak da mümkün.

Eğer gönderdiğiniz dosyaları kalıcı olarak saklamak istiyorsanız, ayda 10 dolar karşılığında WeTransfer Plus’a üye olabilir, çeşitli ek özelliklerin yanı sıra 50 GB depolama alanına da sahip olabilirsiniz.

WeTransfer’in Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER