Eğlence

Westworld’ün yeni bölümleri 2020’de yayınlanacak

amazon westworld 3. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Game of Thrones‘un son sezonu geçtiğimiz gece itibarıyla başladı. Dizinin yayıncısı HBO‘nun portföyündeki bir diğer popüler dizi olan Westworld içinse biraz daha sabretmek gerekiyor. Dizinin yapımcısı WarnerMedia Entertainment‘ın başkanı Bob Greenblatt ve HBO’nun programlamadan sorumlu başkanı Casey Bloys, Deadline‘a yaptıkları açıklamada dizinin yeni bölümlerinin 2020’de yayınlanacağını doğruladılar.

Westworld’ün yeni bölümlerinin 2019’da yayınlanmayacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Yapılan açıklamayla etrafta dolaşan dedikodular da doğrulanmış oldu. Bu durum akıllara başka bir soru daha getiriyor. Game of Thrones’un bitişi ve Westworld’ün yeni bölümlerinin yayınlanması arasında kalacak zamanda HBO’nun amiral gemisinin hangi dizi olacağı merak ediliyor.

Casey Bloys, HBO’nun portföyünde önemli bir boşluk olacağını düşünmüyor. HBO yöneticisi; Succession, Sharp Objects, The Deuce, My Brilliant Friend, The Night Of, TheLeftovers, Barry, Veep, High Maintenance gibi dizilerin ve John Oliver ile Bill Maher gibi isimlerin şovlarının Game of Thrones’un yedinci ve sekizinci sezonları arasındaki boşluğu başarılı bir şekilde doldurduğuna dikkat çekti. Bloys önümüzdeki dönemde yayınlanacak Euphoria, Watchmen, The Nevers ve His Dark Materials gibi yeni dizilerin de başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Bob Greenblatt ise konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Kanallar imza programları sona erdiğinde genellikle zor bir döneme girerler ve bu dönemlerde çeşitli spekülasyonlar yapılır. Ancak daima beklenmedik bir şey bayrağı devralır.”

Westworld, Game of Thrones’un bitişinin ardından HBO’nun portföyündeki en önemli içerik olacak gibi görünüyor. Kanalın yöneticileri, Westworld’ü destekleyecek içerikler çıkarma konusunda da kararlı olduklarının işaretini veriyor.

İLGİLİ HABERLER