Eğlence

Westworld’ün üçüncü sezonu için 2020 işaret ediliyor

westworld üçüncü sezon

Westworld‘ün ikinci sezonu geçtiğimiz haziran ayında sona ermiş ve izleyenlerin kafalarında, bundan sonra nelerin olacağına dair birçok soru işareti bırakmıştı. Bunların cevap bulması için üçüncü sezonu bekleyenlerin bekleyişi biraz uzun sürecek gibi görünüyor. HBO yapımı dizinin yeni sezonu gelecek yıldan önce gelmeyecek.

Aslına bakarsanız, bu zaman cetveli çok da mantıksız sayılmaz. Dizi Ekim 2016’da başlamıştı. İkinci sezon ise Nisan 2018’de yayına girdi. HBO’nun programlardan sorumlu başkanı Casey Bloys, Amerikan Televizyon Eleştirmenleri Birliği etkinliğinde, üçüncü sezonun yapım çalışmalarının mart ayında başlayacağını, ancak bu yıl içinde yayına girip girmeyeceği konusunda bir doğrulama yapmayacağını kaydetti.

TheWrap tarafından belirtilene göre, dizinin gelecek sezonunun en erken 2020’de gelmesini beklemek mantıksız sayılmaz. Yapım ve yapım sonrası süreçlerin uzun sürmesini dikkate katan yayın, bu yönde bir tahminde bulunuyor.

Umarız, Westworld tutkunlarının bekleyişine değecek bir üçüncü sezon olur. Delos üç parkında yaşadığı felaketin üstesinden gelmeye çalışırken, Bernard, Dolores ve Hale gerçek dünyaya adım attığında nelerle karşılaşacaklar? Bunun cevabı için büyük ihtimalle gelecek yılı bekleyeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER