Eğlence

Westworld üçüncü sezon için onay aldı

amazon westworld 3. sezon

westworld ucuncu sezonHBO’nun popüler dizisi Westworld’ün ikinci sezonu henüz iki hafta önce başlamıştı. Dizinin yeni sezon performansı şimdiden HBO’yu fazla etmiş gibi görünüyor. Bu memnuniyet ile Westworld üçüncü sezon için HBO’nun onayını fazla zaman kaybetmeden aldı.

Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un Michael Crichton’un 1973 tarihinde aynı isimle çektiği filmden ilham alarak hazırladığı Westworld’de “ev sahipleri” olarak tanımlanan robotların bulunduğu füturistik bir eğlence parkında geçen bir hikaye anlatılıyor. Parkta ziyaretçiler Vahşi Batı fantezilerini insan doğasının en temel esaslarını benimseyerek gerçekleştirebiliyor. İlk sezonda bazı ev sahipleri bilinç kazanmaya başlamış ve bu durum da parkın operasyonunda çeşitli sorunlara yol açmıştı. Birinci sezonun sonlarına doğru işler iyiden iyiye kontrolden çıkmıştı.

Dizinin ikinci sezonunda da şu ana kadar robot isyanının sonuçları üzerinde duruluyor. Ancak mevcut ipuçları daha büyük bir haritayı işaret ediyor. Sezonun ilk bölümünde altı eğlence parkından daha bahsedilirken, bu parklar içinde Shogun World’ün yeni sezonda öne çıkması bekleniyor. Dizinin çizgisel olmayan zaman akışı ise yeni sezonda da korunuyor.

Westworld’ün yeni sezonunda izleyicileri şaşkına döndüren sürprizlere henüz rastlanmış değil. Ancak bu durumun ilerleyen bölümlerde değişmesi bekleniyor. Westworld üçüncü sezon bölümleriyle ikinci sezonda soracağı soruların yanıtlarını verecek gibi görünüyor. Üçüncü sezon bölümlerinin yayınlanacağı zaman konusunda ise bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER