Eğlence

Westworld mobil oyunu 21 Haziran’da iOS ve Android için yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

westworld mobil oyunuWestworld mobil oyunu, geçtiğimiz ocak ayında Warner Bros. ve HBO tarafından duyurulmuştu. Ancak o dönemde oyunun çıkış tarihi konusunda bir bilgi verilmemişti. Geliştirici Behaviour Interactive oyuna dair pek çok detay paylaşsa da, çıkış tarihini duyurmamıştı.

Oyunun çıkış tarihi konusunda beklenen açıklama Apple’dan geldi. Cupertino merkezli şirket, oyunun 21 Haziran itibarıyla App Store’da iOS cihaz sahiplerinin karşısına çıkacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından oyunun aynı tarihte Google Play Store’daki yerini alacağı da ilan edildi.

Oyun için ön kayıt yaptırmamış olanlar, hâlâ bu imkandan yararlanabiliyor. Ön kayıt yaptıran Westworld hayranları, oyunun yayınlanmasıyla birlikte bazı içeriklere ücretsiz olarak erişebilecek. Bu içerikler arasında dizinin karakterlerinden Lawrence, oyun parasının ve elmasların olduğu bir paket, temel bir ev sahibi kodu ve zanaat paketi yer alıyor.

Westworld mobil oyunu ile oyuncular kendi Delos Park’larını inşa edebilecek ve bu parkları geliştirebilecek. Buna ek olarak; Sweetwater, Escalante ve Las Mudas gibi konumların kilitleri açılabilecek. 170’ten fazla yapay zekâlı Ev Sahibi toplayabilecek ve oluşturabilecek olan oyuncular, misafirler için en iyi deneyimi tesis etmeye çalışacak.

İLGİLİ HABERLER