Eğlence

Westworld dizisinin tüm parçaları bir albümde toplandı

westworld
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

westworldWestworld dizisinin ilk sezonu sona erdi. Türkiye’de de belirli bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran dizinin eşsiz müzikleri şimdi çeşitli kanallar üzerinden izleyicilerin dinlemesine ve indirmesine sunuluyor.

WaterTower Music 34 parçalık bir albüm yayınladı. Albümde, HBO’nun Game of Thrones gibi dizilerinin de müziklerini yapan Ramin Djawadi’nin bestelediği orijinal parçası da bulunuyor. Ne var ki, esas beğeni kazanacak olanlar Amy Winehouse’un “Back to Black” ve Soundgarden’ın “Black Hole Sun” adlı parçalarının diziye özel cover versiyonları olacaktır. Bunun yanı sıra The Rolling Stones’un “Paint it Black” ve Nine Inch Nails’ın “Something I Can Never Have” adlı parçalarının cover’larını da unutmayalım. Bu arada, Radiohead’in de birçok cover versiyonu mevcut.

Albümü Apple Music veya Spotify‘dan dinleyebileceğiniz gibi iTunes üzerinden de indirebilirsiniz. Dizinin yeni sezonunun yayınlanacağı 2018 yılına kadar bu albüm Westworld hayranlarının hasretini dindirmeye yardımcı olabilir.

İLGİLİ HABERLER