Eğlence

Yeni Westworld fragmanı ilginç işaretler veriyor

amazon westworld 3. sezon

Son yılları popüler dizilerinden Westworld, ilk iki sezonunda yapay zekâ ve robotik teknolojisinin bir tür tatil aktivitesi olarak kullanımı üstüne odaklanılmıştı. Ancak Westworld 3. sezon bölümleriyle birlikte gözünü Silikon Vadisi’ndeki teknoloji devlerine çevirecek gibi görünüyor.

Wired 25 etkinliğiyle bağlantılı olarak yayınlanan yeni Westworld fragmanı, dizinin yeni sezonunda “Incite Inc.” isimli bir şirketin bulunacağını gösteriyor. Westworld’ün yeni bölümleri, 2020’de HBO Max abonelik servisinin faaliyete geçmesiyle eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Yeni fragmanda Incite’ın kurucularından biri olan dizinin yeni karakteri Liam Dempsey Sr., şirketinin veriyle her şeyi düzeltebilen “devrimsel strateji motoru” hakkında konuşurken görülüyor. Konuşmanın sonu ise biraz ürkütücü şekilde “Tek seçiminiz biziz” cümlesiyle bitiyor.

Westworld 3. sezon ile yeni oyunculara merhaba diyecek

Dempsey rolünü Jefferson Mays canlandırıyor. Ancak dizinin kadrosuna katılan yeni isimler Jefferson Mays ile sınırlı kalmıyor.

Breaking Bad ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan Aaron Paul de Westworld kadrosuna eklenen taze kanlardan biri. Buna ek olarak, Scott Mescudi ve Lena Waithe de yeni sezonun yeni oyuncuları arasında bulunuyor. Yayınlanan fragmanlar, Westworld’de yeni sezonda aksiyonun tema parkının dışına taşınacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER