EğlenceManşetler

Westworld 3. sezon fragmanı ile yeni sezon için ilginç ipuçları – Video

Westworld’ün cazibesinin bir kısmı, bulmacayı ayrıntılarıyla açıklanmadan önce çözmeye çalışmakta yatıyordu. Ancak üçüncü sezon ile birlikte deneyim farklı bir yöne doğru kayıyor.

Westworld 3. sezon için yayınlanan yeni bir fragman farklı bir gelecek dünyası tanıtıyor. Yeni Los Angeles’ta geçen hikâye, kapsamlı bir bulmaca yerine insanların ve robotların hayatlarına daha çok odaklanıyor.

Üçüncü sezon ikinci sezonun bittiği yerden, Westworld’deki katliam ve Dolores’in en sonunda özgür kalmasıyla başlıyor. Gerçek dünyada, Breaking Bad dizisinden Aaron Paul’ün canlandırdığı Caleb ile tanışıyor. İkili ilginç bir ilişki geliştiriyor.

Yeni oluşturulmuş hâliyle özgürlüğüne kavuşan Dolores hikâyenin merkezinde yer alıyor. Ancak tüm kahramanlar için aynı durum geçerli olmuyor. Maeve 2. Dünya Savaşı temalı bir parkta kalıyor. Ve görünüşe göre, parkın içinde dışında olduğundan daha fazla kaos var.

Bu fragmanda açıkça belirgin olan; insanların inşa ettikleri, kurgusal ve etkileşimli oldukları dünyayı hesaba katmalarıdır ve bu sezon büyük soruları ele alacaklarını göreceksiniz. Örneğin, ya hepsini kapatırsanız?

Dizinin yapımcılarından Jonathan Nolan, Entertainment Weekly‘ye verdiği demeçte, “Bu sezon biraz daha az bir tahmin oyunudur ve ev sahipleri daha fazla deneyim sahibi olmak için yapımcılarıyla tanışır.” dedi.

Nolan, her zaman planın bir parçasını karakterleri her sezonda radikal şekilde farklı koşullara yerleştirmenin oluşturduğunu kaydetti. İlk iki sezon Westworld’ün içinde geçti. Ancak üçüncü sezon ile birlikte hikâye çoğunlukla parkın dışında olacak.

Westworld‘ün üçüncü sezonu 2020 yılında gösterime girecek.

İLGİLİ HABERLER