Eğlence

Westworld 3. sezon çıkış tarihi belli oldu – Video

westworld 3. sezon çıkış tarihi

HBO’nun Westworld dizisi soru işaretleriyle dolu 3. sezonuyla 15 Mart’ta yayına giriyor. HBO, beklenen açıklamayı geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirdi.

TV kanalı Westworld 3. sezon çıkış tarihi duyurusunu yeni bir fragman ile gerçekleştirdi. Ön gösterim videosunda yakın gelecekte dünya üzerinde meydana gelecek çeşitli olayların kaydı gösteriliyor. Doğrusu, felaketlerle dolu bir gelecek çiziliyor. ABD’nin 45’inci başkanının azledilmesiyle başlayan olaylar, Rusya’da çıkacak ikinci iç savaş ve dünya çapında görülecek ekolojik felâketlerle sürüyor. Her şey sonuç olarak bir büyük probleme yol açacak şekilde gelişiyor.

Dizinin yapımcılarından Jonathan Nolan, geçen yılki San Diego Comic-Con etkinliğinde yeni sezonda Ridley Scott’ın Blade Runner filminden kısmen esinlenildiğini ve karamsar bir geleceğe odaklanılacağını söylemişti.

Nolan, Deadline’a verdiği demeçte, “Distopya dünyada oldukça güzel görünebilir.” dedi. “Dünya içeride yozlaşmış olduğu için, boğulmayacağı ve güzel olamayacağı anlamına gelmez. Daha önce görmediğimiz bir distopya versiyonu bulmak istedik.”

Westworld’ün ikinci sezonu bazı önemli sorulara verilen cevaplarla kapanmıştı. Aynı zamanda daha büyük gizemlere de birkaç kapı açılmıştı. HBO’nun ikinci sezon finaline ilişkin yayınladığı özet, üçüncü sezona girmeden önce ikinci sezonda neler olduğunu hatırlamaya yönelik güzel bir fırsat niteliğini taşıyor.

Dizinin üçüncü sezonu bazı yıldızlarının geri dönüşüne sahne olacak. Dolores rolünde Evan Rachel Wood, Maeve rolünde Thandie Newton, Siyah Giyen Adam rolünde Ed Harris, Bernard rolünde Jeffrey Wright, Charlotte rolünde Tessa Thompson ve Stubbs rolünde Luke Hemsworth yine karşımıza çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER