Eğlence

Westworld’ün yeni bölümlerinde yapay zekâlar çarpışacak – Video

westworld 3. sezon

Westworld 3. sezon bölümleriyle 15 Mart’tan itibaren yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin ilk sezonunda yapay zekâ ve insanlar, epik bir tema parkında birbirleriyle kaynaşıyordu. İkinci sezonda ise aynı yapay zekâ varlıkları, insanlara karşı bir tür devrim başlatmıştı. Yayınlanan son fragmana göre, üçüncü sezonda yapay zekâ varlıkları birbirleriyle karşı karşıya gelecek gibi görünüyor.

Westworld’ün yeni sezonunda Dolores, “evim” dediği Delos’un tema parkından kaçıyor. Aaron Paul’ün canlandırdığı karakterle işbirliğine giden Dolores, bu karakteri gizemli başka bir karakteri alt etmekle görevlendiriyor. Bir diğer kaçak Maeve ise Dolores’i öldürmek gibi zorlu bir göreve sahip.

Fragmanda üçüncü sezonun temelini oluşturan “Yeni Dünya” biraz daha yoğun şekilde görülüyor. Video, Dolores ve Maeve arasındaki heyecanlı bir kapışmayla sona eriyor.

Westworld’ün yaratıcılarından biri olan ve aynı zamanda baş yapımcılığı üstlenen Jonathan Nolan, yeni sezonun “Distopya dünyada oldukça güzel görünebilir” fikrinden alınan ilham üstüne kurulduğunu belirtti. Nolan, yeni sezonla ilgili basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Dünyanın kendi içinde çürümüş olması, bu dünyanın güzel bir şeye dönüşemeyeceği anlamına gelmiyor. Daha önce görmediğimiz türden bir distopya bulmayı istiyoruz.”

Westworld izleyicilerinin aşina olduğu yüzlerin büyük kısmı, 3. sezon bölümlerinde de izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümlerde Ed Harris’i Siyahlı Adam, Tessa Thompson’ı Charlotte ve Luke Hemsworth’ü de Stubss olarak izleyeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER