Eğlence

Westworld’ün yeni sezonu için ilk fragman yayınlandı

amazon westworld 3. sezon

westworld 2. sezonHBO’nun popüler yapımlarından Westworld, ilk sezonunu sürprizler ve cevaplanmamış sorularla bitirmişti. Dizinin merakla beklenen yeni bölümlerine ait ilk resmi fragman da sonunda ortaya çıktı. Westworld 2. sezon bölümleri için hazırlanan ilk fragman, 52. Super Bowl müsabakasının reklam kuşağında gösterildi. Fragmanda göze çarpan ilk karakterler Jeffrey Wright tarafından canlandırılan Bernard Lowe, Thandie Newton’ın hayat verdiği Maeve Millay ve Evan Rachel Wood’un oynadığı Dolores Abernathy oluyor.

Fragman Westworld içinde bir reklammış gibi başlıyor. Seslendirmeyi yapan Dolores, “Bu dünyayı birlikte inşa ettik… Bu dünya rüyaların gerçek olduğu yer.” cümlesini söyledikten sonra etraf karanlık hâle geliyor. Delos ofisinde sentetik varlıklardan oluşan bir sürüyü dışarı çıkaran silahlı adamlar, bir süre sonra bu sürü tarafından eziliyor. Ardından Westworld dünyasındaki ev sahiplerinin ilk sezonda keşfettiklerinden ötürü mutlu olmadığı anlaşılıyor. Dolores de sözlerine “Burayı yakıp yok edebiliriz. Küllerinden de yeni bir dünya kurarız. Kendi dünyamızı.” diyerek devam ediyor.

Westworld’ün ilk sezonu, karmaşık ve sürekli gelişen bir bilmece tadında ilerlemişti. Farklı zaman dilimleri ve anlatımsal yanlış yönlendirmelerle izleyicilere “Bu gerçek mi, yoksa rüya mı?” hissiyatı aşılanmıştı. Yeni sezonun da bu hissiyatı sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor. Ancak ilk sezonun kapanışının dizinin senaryo ekibinin önünde yeni yollar açtığını da unutmamak gerekiyor.

Westworld 2. sezon açılışını 22 Nisan’da yapacak

Entertainment Weekly’nin haberine göre, Super Bowl için hazırlanan fragmandaki bazı sahneler fragmana özel olarak çekildi. Dolayısıyla Jonathan Nolan’ın yönettiği fragmandaki bazı sahnelerin dizide görmemek şaşırtıcı olmayacaktır. Westworld 2. sezon açılışını 22 Nisan’da yapacak.

İLGİLİ HABERLER