Teknoloji

Western Digital taşınabilir SSD seçeneklerinde kapasiteyi artırtıyor

western digital ssd

Western Digital, taşınabilir SSD seçeneklerinde sunduğu kapasiteyi artırıyor. Şimdiye kadar şirketin SSD portföyünde maksimum kapasite seçeneği 2 TB idi. Ancak artık 4 TB seçeneği de kullanıcıların karşısına çıkacak.

4 TB seçeneği, Western Digital’ın My Passport ve WD_Black markalarının ve yine şirkete bağlı olan SanDisk markasının altında sunulacak. Söz konusu ürünlerin tamamında kullanıcılara beş yıl garanti verilecek.

Western Digital’ın My Passport SSD’sinin 4 TB versiyonu yurt dışında 680 dolar karşılığında satılacak. Söz konusu seçenek, 1050 MB/sn okuma ve 1000 MB/sn yazma hızlarına ulaşmayı vadediyor.

WD_Black P50 Game Drive SSD 4 TB seçeneğinin fiyat etiketinde ise 750 dolar yazacak. Burada hem okuma hem de yazma hızı 2000 MB/sn.’ye kadar çıkıyor. WD_Black P50 Game Drive SSD’nin PC, Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox ile uyumlu olduğunu belirtmekte de fayda var.

Western Digital, SanDisk Extreme serisinde ise iki 4 TB SSD seçeneği sunuyor. 700 dolar karşılığında satılacak olan Extreme 4 TB, 1050 MB/sn okuma ve 1000 MB/sn yazma hızlarına çıkıyor. Extreme Pro 4 TB ise her iki alanda da 2000 MB/sn hıza ulaşıyor. Bu modelin fiyat etiketinde 900 dolar yazacak. Tüm ürünlerin bu çeyrek içinde satışa sunulması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER