Manşetler

Webit 2012 Kongresi İstanbul’da başlıyor

Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini içine alan EMEA bölgesinin gelişmekte olan pazarlarına odaklanan dijital, teknoloji ve girişimcilik etkinliği Webit Kongresi yarın İstanbul’da başlıyor. 10-11 Ekim tarihlerinde, yani önümüzdeki iki gün boyunca katılanları yoğun bir program bekliyor. 72 ülkenin katılacağı bu etkinlikte toplam 187 konuşmacı sahne alacak. Toplam 105 saatlik bir etkinlik takvimine sahip olacak kongrenin sergi alanında 50 kadar yerli ve uluslararası katılımcı bulunacak.

Kongre için çevrim içi kayıt süreci geçtiğimiz cuma günü sona ermişti. İnternet üzerinden bilet alımı sona ermiş olsa da, yarın sabah Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’na gittiğinizde girişte bilet bulmanız mümkün olacak. Webit 2012 Kongresi’nde dört farklı paralel konferans düzenlenecek. Dijital Pazarlama ve İnovasyon, Geleceğin Liderleri / Girişimciler Konferansı, eTicaret Konferansı ve Telekomünikasyon Konferansı iki gün boyunca yoğun gündemlerle devam ediyor olacak. Uygulama Dünyası ve Master Dersler etkinliği altında yazılımcılar ve girişimciler için özel dersler sunulacak. Bunun yanı sıra tüm katılımcıların ücretsiz olarak takip edebilecekleri ücretsiz seminerler de Webit 2012 Kongresi çatısı altında bulunacak. Kongrenin tüm programına buradan ulaşabilirsiniz.

Webit 2012 Kongresinin resmi açılışı yarın saat 11:10’da gerçekleşecek. Açılış toplantısına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, Webit Kongresi kurucusu Plamen Russev, eAcademy’den Aniela Russeva, Softlayer EMEA Genel Yöneticisi Vassilis Provelengiadis hazır bulunacak.

Webit 2012 Kongresini iOS ve Android cihazlarıyla yakından takip etmek isteyenler için ücretsiz uygulamalar sunuluyor. Bu uygulamalar sayesinde kongre takvimini görebilir, kongrede olup bitenleri mobil cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Biz de Webit 2012 Kongresini yakından takip ediyor olacağız. Etkinlikten notlarımızı iki gün boyunca ve sonrasında sizlere aktaracağız.

İlgili >> Webit Expo

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER