Manşetler

Webit 2012 Ödülleri sahiplerini buldu

Webit 2012 Kongresi kapsamında Webit 2012 ödülleri de sahiplerini buldu. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesine odaklanan yeni dijital ve teknoloji pazarlarının yeni medyayı kullanma yeteneklerinin gösterildiği ve ödüllendirildiği bu etkinlik kapsamında on bir farklı dalda ödüller sahiplerini buldu. Aslında ödül töreninin dün akşam yapılması bekleniyordu, ancak organizasyonda yapılan küçük bir değişiklikle ödül töreni bugün öğlen saatlerinde gerçekleştirildi.

“Business-to-Business” kategorisinde ödül Siemens Race kampanyasıyla Siemens Romanya’ya gitti. Tüketici Ürünleri ve Servisleri dalındaysa ödül katılımcılarına fiziksel ortamda Angry Birds oynama imkanı tanıyan Angry Birds Live projesiyle Deutsche Telekom ve iş ortağı ajansı Saatchi & Saatchi kazandı. Mısır’a daha fazla turist çekmek amacıyla turizmle ilgili devlet kuruluş tarafından girişilen “I Am Egypt” projesiyse Seyahat ve En İyi Viral Pazarlama dallarında ödül aldı. Bank Forum, Free Internet Banking projesiyle Çevrimiçi Bankacılık ve Kişisel Finans ödülünü alırken, V+O Communications da Give Greece a Chance (Yunanistan’a Bir Şans Verin) projesiyle ödüle layık görüldü.

Medya dalında ödül The Headline News Cup Sleeve projesiyle Al Nisr Publishing ve Gulf Air ikilisine giderken Avon Kozmetik de hazırladığı Avon “Space for Me” projesiyle En İyi Video ödülünü aldı. En İyi Web ödülü de Dove Men-Care Heroes Square Video Series adı projesiyle Dove Men-Care, Unilever’e gitti.

Webit 2012 Ödüllerinin ikisi de Türkiye’ye gitti. Vodafone Türkiye Freezone projesiyle En İyi Sosyal Medya ödülünü alırken, En İyi Mobil ödülü de Boom Digital Nation öncülüğünde gerçekleştirilen İstanbul Alışveriş Festivali kampanyasına verildi.

Webit 2012 Ödülleriyle ilgili detaylar önümüzdeki saatlerde Webit resmi web sitesinde yer alacaktır. Detaylar için bu web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER