Manşetler

Webit Kongresi 10-11 Ekimde İstanbul’da, indirimli bilet fırsatı burada

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin gelişmekte olan dijital, teknoloji ve girişimcilik ekosisteminin küresel çaptaki tek etkinliği olan Webit Kongresi 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul’da, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Kongrenin 60 ülkeden 6 bin delegeyi bir araya getireceği tahmin ediliyor. Biz de Teknoblog olarak bu etkinliği yakından takip edeceğiz. Bu arada Webit Kongresine katılmayı planlayanlar için de yüzde 20 indirim fırsatı sunuyoruz.

Dijital, telekomünikasyonu ve inovasyon dünyasının öncüleri, yatırımcılar, girişimciler ve hükümet temsilcilerinin yanı sıra Google, eBay, Unilever, BBC, Coca-Cola, Microsoft, Yahoo, Facebook gibi birçok markanın üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan etkinlikte Türkiye’den de konuşmacılar bulunacak. Yedi paralel konferansın düzenleneceği bu kongrede geliştiriciler için de çeşitli atölye çalışmaları düzenlenecek. Bunun yanı sıra sosyal oyunculuk, dijital reklamlar ve daha birçok popüler konsept için ücretsiz seminerler de kongre dahilinde ziyaretçilerin katılımını bekliyor olacak. Webit’te eğlence de unutulmadı, ilk günün sonunda katılımcıları bir araya getiren bir Webit Partisi düzenlenecek.

Webit için kayıt süreci yavaş yavaş sonlanıyor, bu nedenle elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Etkinliğe giriş için farklı fiyatlara sahip Ziyaretçi, Silver, Gold ve Platinum erişim hakkı sunan biletler satılıyor. Fiyatlar arttıkça kongredeki hareket alanınızda dolayısıyla daha da genişlemiş oluyor. Hangi biletin hangi alanlara ve etkinliklere erişim hakkı tanıdığını burada görebilirsiniz.

Webit 2012 Kongresine katılmak isteyen Teknoblog ziyaretçileri için yüzde 20 indirim fırsatı sunuyoruz. Webit Expo kayıt sayfası üzerinden kayıt adımlarına başladıktan hemen sonra indirim kodu (discount code) istenen sayfada ilgili bölüme SABRI kodunu girdiğiniz takdirde yüzde 20’lik indirim hemen tanımlanacak.

Webit 2012 Kongresiyle ilgili detayları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz. Her türlü soru, görüş ve öneri için de İletişim sayfamız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER