Manşetler

Webit 2012 Kongresi için çevrim içi kayıtlar yarın bitiyor, Android uygulaması yayında

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin dijital, telekomünikasyon ve girişimci ekosisteminin en önemli etkinliği olarak nitelendirilen Webit Kongresi bu yıl şanına yakışır şekilde bu üç bölgenin buluştuğu yerde, İstanbul’da yapılıyor. Teknoblog olarak desteklediğimiz bu etkinliğe 60 farklı ülkeden 6 bin delegenin katılımı bekleniyor. Birçok paralel oturum ve konferans düzenlenecek, girişimcileri destekleyici çeşitli alt etkinlikler kongrede varolacak. Bu önemli etkinliğe katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor, çünkü çevrim içi kayıt süreci yarın itibariyle sona eriyor.

Teknoblog ziyaretçileri Webit’in farklı erişim imkanlarına sahip olan biletlerine yüzde 20 indirimle sahip olma fırsatı elde ediyor. Bunun için buradan ulaşacakları kayıt sayfasında ilerlerken “Discount Code” sayfasında SABRI indirim kodunu ilgili alana girmek. Bu sayede indirimleri anında tanımlanacak ve bu indirimli fiyatla satın almayı gerçekleştirebilecekler.

Bu arada Webit 2012 Kongresine katılanların etkinlikleri ve kongre takvimini akıllı telefonlarından rahat bir şekilde takip etmeleri amacıyla bir mobil uygulama da hazırlandı. Şu an için sadece Android platformuna özel olarak sunulan bu uygulama sayesinde kongrenin düzenleneceği binanın kat planlarını, hangi alanda hangi etkinliğin veya katılımcının olduğunu görebilir, kongreyle ilgili en son haberleri takip edebilirsiniz. Ayrıca uygulama sayesinde kullanıcılara favori oturumları takip etme ve Webit Kongresi deneyimini başkalarıyla da paylaşma fırsatı yakalayacaksınız.

İlgili >> Webit 2012 Kongresi Kayıt Sayfası, Webit 2012 Android Uygulaması

İLGİLİ HABERLER