Teknoloji

WD SmartWare Pro uygulaması hem harici sürücüye hem de Dropbox’a yedekleme fırsatı veriyor

Harici sürücü satanlar genellikle bu cihazların kullanımına yardımcı olacak çeşitli yedekleme yazılımları da sunuyor. Ancak tahmin ediyoruz ki, çoğunuz bu yazılımları kullanmıyorsunuz. Western Digital biraz bulut entegrasyonu eklemenin yazılımına olan ilgiyi artıracağını düşünmüş ve WD SmartWare Pro uygulamasıyla bunu gerçekleştirmiş.

wd-smartware-pro-170413

Dosyaları, üzerinde yapılan son değişikliklerle birlikte anında harici sürücüye yedekleme imkanı sunan bu uygulama, aynı zamanda Dropbox üzerine de yedekleme işlemi gerçekleştirebiliyor. Bu arada arzu ederseniz, Dropbox hesabınızdaki verileri de WD SmartWare Pro uygulamasını kullanarak harici diske yedekleme imkânına da sahipsiniz.

WD SmartWare Pro uygulaması sadece Western Digital’in MyBook sürücüleriyle değil, eski veya yeni farketmeksizin, diğer tüm harici sürücülerle de kullanılabiliyor. Üç farklı bilgisayarda kurulum sağlayan lisansı 30 dolara satılan ve şu anda 20 dolarlık indirimli fiyata sahip olan bu uygulama hem fiziksel hem de bulut tabanlı yedekleme özelliğiyle verilerinin üstüne titreyen kullanıcıların ilgisini çekebilir.

İlgili >> Western Digital

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER