Eğlence

Waze beklenen Apple Music desteğini sonunda duyurdu

waze apple music

Waze Apple Music desteğini nihayet kullanıcılarla buluşturuyor. Bu destek sayesinde iPhone sahipleri Waze’in yerleşik ses oynatıcısı üzerinden Apple Music‘te çalan müziği kontrol edebilecek.

Böylelikle bir yandan navigasyon bilgisi alırken diğer taraftan da müziği durdurmak, yeniden başlatmak ve şarkı değiştirmek kolaylaşacak. Kullanıcılar Waze üzerinden Apple Music’in geniş çalma listesi kataloguna da erişebilecek. Kısacası ayrıca Apple Music uygulamasını açmaya gerek kalmayacak.

Waze’in desteklediği müzik platformlarının listesi oldukça uzun. İlk olarak 2017’de Spotify entegrasyonunu duyuran Waze daha sonrasında bu listeye Pandora, TuneIn ve Deezer’ı eklemişti. Amazon Music, YouTube Music, iHeart Radio gibi müzik platformlarını da destekleyen Waze; Audible, NPR One ve Stitcher sesli kitap ve podcast platformlarıyla birlikte çalışabiliyor.

Waze Apple Music entegrasyonuyla önemli bir açığı da kapatmış oluyor. Bu entegrasyon Apple’ın müzik platformunu kullanan ancak Google’ın sahibi olduğu navigasyon uygulamasını tercih edenlerin hayatını hatırı sayılır bir anlamda kolaylaştıracaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER