Teknoloji

Apple’ın ünlü yatırımcısı Warren Buffett sonunda iPhone kullanmaya başladı

warren buffett
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Güncel verilere göre “Dünyanın en zengin insanları” listesinin dördüncü sırasında yer alan Warren Buffett, Apple hisselerinin yüzde 5.6’lık kısmının sahibi konumunda. Buna rağmen uzun süre boyunca iPhone kullanmaya yanaşmayan 89 yaşındaki milyarder, sonunda inadı bıraktı.

Buffett, CNBC’ye yaptığı açıklamada, Samsung Haven kapaklı telefonunu kullanmayı bıraktığını ve bir iPhone 11’e geçiş yaptığını belirtti.

Buffett, 2019’un mart ayında yine CNBC’ye konuşmuş ve hâlâ kapaklı bir telefon kullandığını dile getirmişti. Akıllı telefon dönemine geç de olsa adım atan ünlü milyarder, iPhone 11’in hangi modelini kullandığını ise söylemedi.

Buffett’ın iPhone ile tanışmasının hikayesi de ilginç gibi görünüyor. Tecrübeli yatırımcı, kullandığı iPhone’u kendisinin satın almadığını ve aralarında Apple CEO’su Tim Cook’un da bulunduğu pek çok kişinin kendisine iPhone hediye ettiğini belirtti.

Warren Buffett iPhone’u sadece telefonla konuşmak için kullanıyor

Tim Cook’u Warren Buffett’ın iPhone kullanması konusunda fazlasıyla istekli olduğu biliniyordu. Apple CEO’su daha önce verdiği bir röportajda Buffett’ın teknik desteğe ihtiyaç duyması durumunda bizzat Buffett’ın yaşadığı Omaha şehrine gidebileceğini söylemişti.

Buffett iPhone’a geçiş yapsa da, pek sıkı bir iPhone kullanıcısı olduğunu söylemek pek mümkün değil. iPhone ile sadece telefon görüşmesi yaptığını belirten ünlü yatırımcı, günlük işleri için uzun süredir iPad kullanıyor.

İLGİLİ HABERLER