Eğlence

İlk Warcraft mobil oyununun tanıtım tarihi belli oldu

world of warcraft mobil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

World of Warcraft, çıkışının üstünden 20 yıl geçmesine rağmen hâlâ büyük ilgi görüyor. Oyunun en son genişleme paketi nisan ayında yayınlanırken, önümüzdeki dönemde de yayınlanacak bir güncellemeyle “binilebilir” ejderhaların oyuna eklenmesi planlanıyor. Ancak bundan önce Blizzard uzun süredir beklenen Warcraft mobil oyununu gözler önüne çıkaracak.

World of Warcraft’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, mobil oyunun tanıtımının 3 Mayıs’ta gerçekleştirileceği belirtildi. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak ve reveal.blizzard.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Popüler konsol ve PC oyunlarının mobil versiyonlarının çıkması sıra dışı bir durum değil. Call of Duty ve Fortnite gibi oyunları mobil cihazlarda da büyük ilgi görüyor. World of Warcraft gibi popüler bir oyunun da bu kervana katılmasına şaşırmamak gerekiyor.

Warcraft mobil oyunu hakkında bilinenler ise şu an için oldukça sınırlı. Bilinen en somut detay, oyunun Warcraft evreninde geçecek olması. Oyunun konusu ve mekaniğiyle ilgili bilgileri öğrenmek içinse önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor. Yine de, duyuru öncesinde başka detayların sızması ihtimalini de göz ardı etmemekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER