Manşetler

Pornhub’dan VPN servisi: VPNhub

pornhub vpnhub

pornhub vpnhubPornhub, ücretsiz ve sınırsız bant genişliğine sahip olan kendi VPN servisini çıkardı. VPN servisiyle birlikte kullanıcılara internet servis sağlayıcılarının koyduğu kısıtlamaları ve coğrafi engelleri aşma şansı veriliyor. Ayrıca bu sistem kullanıcılara herhangi bir saklama veya toplama endişesi olmadan anonim biçimde veri iletme şansı da sunuyor.

Kullanıcıların başlangıç olarak VPNHUB uygulamasını cihazlarına indirmeleri ve daha sonra da kurulum işlemine başlamaları gerekiyor. The Verge sitesinin belirttiğine göre, iOS 11.3.1 ile yüklü olan iPhone’da uygulama, ayarlar içinde VPN oluşturmaya yardımcı oluyor. En başta bir hata mesajıyla karşılaşsanız da, uygulamanın ana sayfasında dönen kilit sembolü kısa bir süre görünüyor ve daha sonra da VPN etkinleştiriliyor.

Eğer VPN’inizin düzgün kurulup kurulmadığını görmek isterseniz, WhatisMyIPAddress.com gibi bir adrese giderek IP adresinizi kontrol edebilirsiniz. Eğer VPN çalışıyorsa, IP adresinizin normal IP adresinden farklı, konumun da genel bir şehir olarak görüntülenmesi gerekiyor.

Pornhub’ın başkan yardımcısı Corey Price, internet tarayıcılarındaki gizli dolaşma modunun meraklı gözlerden yeteri kadar koruyamadığını, eğer kullanıcılar herkese açık Wi-Fi ağları kullanıyorsa, korumanın çok da yeterli olmadığını söylüyor. VPN ile birlikte daha fazla güvenlik ve gizlilik eklenmiş oluyor.

VPN servisi VPNhub Mac, Windows, Android ve iOS cihazlarında çalışıyor. Servis aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede kullanılıyor. Pornhub, bu servisin Suudi Arabistan, Mısır ve Çin gibi ülkelerde engellenebileceğini söylüyor. Bu arada son zamanlarda devletin VPN servislerine karşı uyguladığı kısıtlamalar dikkate alınırsa, VPNHUB’ın yakın zamanda Türkiye’de de engellenmesini bekleyebiliriz.

Bu arada ayda 57,99 TL karşılığında sunulan, reklamsız ve muhtemelen daha hızlı olan VPNhub Premium adlı bir servis de bulunuyor. Bu servisi de 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Premium serviste Avustralya, Brezilya, Kanada, Japonya, Singapur, Britanya ve büyük ABD şehirleri arasından istediğiniz konumu seçebilirsiniz. Ücretsiz kullanıcılar ise sadece en yakın sunuculara bağlantı kurabiliyor.

İLGİLİ HABERLER