Teknoloji

Vooma iPhone Peel PG92 kılıf ile iPhone 4 ve iPhone 4S’i çift SIM kartla kullanma fırsatı

Birden fazla hattı bulunan ve bu hatlarını iPhone’larıyla kullanmak isteyenler için yeni bir çift SIM kart destekli kılıfın varlığı ortaya çıktı. Vooma Peel PG92 adı verilen bu kılıf sayesinde iPhone 4 ve iPhone 4S’i iki SIM kartla birlikte kullanabilirsiniz. Ancak kılıfın düzgün bir şekilde çalışması için iPhone’unuzu jailbreak etmeniz gerekiyor.

Vooma Peel PG92 iPhone’un mevcut SIM kart yuvasının yanına ikinci bir yuva daha ekliyor. Sadece bununla kalmayıp bir de ikinci batarya da sunuyor. Böylelikle iPhone daha fazla batarya kapasitesine sahip oluyor ve daha uzun süre çalışıyor. İkinci SIM’in çalışması için internetten indirilebilen Vooma uygulamasının cihaza yüklenmesi gerekiyor. Kılıfın oldukça iyi şekilde çalıştığı ve iPhone’un doğal numara çeviricisine benzer bir numara çeviricisiyle birlikte geldiği söyleniyor.

Vooma Peel PG92 cihazını jailbreak etme konusunda tereddüt yaşamayan ve ikinci bir hat sahibi olan kullanıcılar için iyi bir çözüm gibi görünüyor. Yukarıda belirttiğimiz gibi iPhone 4 ve iPhone 4S ile kullanılabilen bu kılıfın fiyatı ve piyasaya ne zaman çıkacağı henüz belli değil.

İlgili – TechCrunch
İlgili – Vooma

İLGİLİ HABERLER