Ulaşım

Volvo Snapchat aracılığıyla yeni 40 serisi araçlarına ait ilk ipuçlarını veriyor

volvo snapchatVolvo geride kalan 18 aylık dönem içinde portföyüne farklı kategorilerde yeni araçlar eklemişti. XC90, S90 ve V90 gibi lüks modeller, oldukça iyi yorumlar almıştı. 90 serisinin yeni modelleri, şirket adına sadece başlangıç niteliği taşıyor. Önce orta sınıf için geliştirilen 60 serisi modellerini görücüye çıkaracak olan Volvo, sonrasında yeni 40 serisi modellerinin üzerindeki örtüyü kaldıracak.

Volvo 40 serisinin yeni modelleri, şirketin “Kompakt Modüler Mimari” adını verdiği bir tasarım yaklaşımı çerçevesinde inşa ediliyor. Söz konusu yaklaşım, “Ölçeklenebilir Ürün Mimarisi” adını taşıyan ve İsveçli şirketin büyük otomobillerinin tasarımında faydalandığı anlayışın farklı bir versiyonu olma niteliğini taşıyor.

Volvo Snapchat hesabı aracılığıyla 18 Mayısta İsveç’in Göteburg şehrinde bulunan genel merkezinde tanıtacağı yeni 40 serisi araçlarına dair ilk ipuçlarını veriyor.

Paylaşılan ilk görüntüler ışığında otomobilin Ford Mustang ve Mercedes C serisinin birleşimini andırdığı söylenebilir. İsveçli üreticinin “Thor’un çekici” olarak adlandırılan farlarının da eklenmesiyle ortaya çok daha etkileyici bir görüntü çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER