Ulaşım

Volvo EX90 Bose markalı ses sistemiyle gelecek

volvo ex90

Volvo EX90 Bose markalı bir ses sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Volvo’nun yeni elektrikli otomobilinin resmi duyurusu bir süre önce yapılmıştı.

Tamamen elektrikli otomobilin kabininde Bose imzalı 14 hoparlör bulunacak. Bu hoparlör kurulumu tescilli bir ayarlama sistemiyle özelleştirilebilecek. Bu sistemin de EX90 için özelleştirildiğini belirtmekte fayda var. Bose’nin Centerpoint 360 dijital sinyal işleme teknolojisi de EX90’da mevcut olacak. Böylelikle otomobil içinde daha kapsayıcı bir çevresel ses deneyimi yaşanabilecek.

EX90’daki bir diğer ses teknolojisi ise BassSync olacak. BassSync, daha gerçekçi baslar duymayı mümkün kılacak. AudioPilot 3 özelliği ise ses sinyallerini arka plan seslerinin yoğunluğuna göre ayarlayabiliyor.

volvo ex90

Volvo EX90 2024’te yollara çıkacak

Bu iş birliği kapsamında Volvo’nun daha sonra çıkaracağı elektrikli otomobillerde de Bose’nin ses sistemleri mevcut olacak. Bose’nin otomobil biriminden sorumlu yöneticisi Peter Kosak, Volvo’yla iş birliğinin kendileri için önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti.

Volvo EX90 2024’ün başları itibarıyla yollara çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER