Ulaşım

Volkswagen’den saatte 20 kilometre hız yapabilen ofis sandalyesi

volkswagen ofis sandalyesi

Volkswagen Norveç, en güzel ve havalı ofis sandalyesine sahip olduğunu düşünenleri kıskandıracak bir işe imza attı.

Otomobil üreticisi bir pazarlama çalışması dahilinde, Uzay Yolu dizisindeki gemi Atılgan’ın koltuğunu andıran, ancak sahip olduğu beş tekerlekle ofis içinde saatte 20 kilometreye kadar hız yapabilen bir ofis sandalyesi tasarladı. Şirket, bu sandalyenin değiştirilebilir pili sayesinde 12 kilometrelik bir menzile sahip olduğunu söylüyor.

Hepsi bu kadar da değil. 360 derece çarpışmadan kaçınma sensörleri, tam kılavuzlu bir geri görüş kamerası, ısıtmalı işlemeli koltuk, parti ışıkları, dokunmatik ekran, USB şarj cihazı ve çeki demiri ile birçok otomobilden daha fazla olanaklara sahip. LED farlar, emniyet kemeri ve korna standart olarak gelir. Belgeler ve/veya bir dizüstü bilgisayar için yaklaşık 0,005 metreküp hacme sahip bir bölme bile var.

volkswagen ofis sandalyesi

Aşağıdaki video, sandalyeye ait bazı görüntülerle birlikte onun nasıl oluşturulduğuna dair kamera arkası görüntülerini de içeriyor. Görünüşe göre her şey, bir ofis koltuğuna vidalanmış mütevazı bir uçan-tahta olarak başladı ve oradan da rüya gibi bir eşyaya dönüştü.

Tabii ki, bu tarz bir ofis sandalyesini otomobil showroom’larında satışa sunulacak bir yan ürün olarak görmeyeceğiz. Volkswagen, bunun tek seferlik bir pazarlama denemesi olduğunu, bununla birlikte sandalyenin çeşitli noktalarda test sürüşü için hazır bekleyeceğini dile getiriyor. Yakında sosyal medyada bu hızlı ofis sandalyesini deneyimleyen Norveçliler’i görmek mümkün olabilir.

İLGİLİ HABERLER