Teknoloji

Vodafone’dan saatlik, günlük, haftalık internet paketleri

Vodafone’un mobil internet kullanımını yaygınlaştırmak için oluşturduğu paket ve tarifeleri beğeniyle karşılıyoruz. Şirket herhangi bir taahhüde ya da sözleşmeye gerek bırakmadan dilediğiniz an 3G’yi kullanmanıza olanak sağlıyor.

Şirketin mobil modemlerine verdiği yeni ad olan Vodemnet adını taşıyan yeni 3G mobil internet paketleriyle faturalı ve faturasız hat aboneleri saatlik, günlük veya haftalık internet bağlantılarından yararlanabilecekler. Bir saatlik internet vergiler dahil 99 kuruşa gelirken, günlük kullanımlar 3.99 TL, haftalık kullanımlar ise 18.99 TL olarak faturalandırılacak. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde ve ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – Vodafone Vodemnet

BASIN BÜLTENİ

VODAFONE “HERKESE MOBİL İNTERNET” DÖNEMİNİ BAŞLATIYOR!

Saatlik, günlük, haftalık Vodemnet paketleriyle herkese mobil internet!

Türkiye’de en gelişmiş 3G teknolojisiyle hizmet veren Vodafone, genişbant mobil interneti yeni Vodemnet Paketleriyle haftalara, günlere ve hatta saatlere bölerek müşterilerinin ihtiyaç duyduğu kadar internet kullanmalarına imkan sağlıyor.

27 Nisan 2010, İstanbul – Dünyanın en büyük iletişim şirketi Vodafone,  öncüsü olduğu 3G teknolojisinde müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sürdürdüğü çalışmalarına Vodemnet Paketleri’yle yeni bir bakış açısı kazandırdı. Vodafone, müşterilerine sunduğu 3G hizmetlerine bir yenisini Türkiyede bir ilki gerçekleştirdiği  Vodemnet Paketleriyle ekledi. Saatlik, günlük veya haftalık seçenekleri bulunan Vodemnet Paketleri, herkese mobil internet keyfini, kontrat veya formalite ile uğraşmadan ve megabayt sınırı olmadan sunuyor.

İster saatlik, ister günlük isterse haftalık sunulan Vodemnet Paketleri hem faturalı hem faturasız hatlar için geçerli. Bir saatlik internet tüm vergiler dahil 99 kuruş, günlük kullanımlar 3,99 TL, haftalık kullanımlar ise 18,99 TL, olan Vodemnet paketlerine abone olmak için Vodeminizi bilgisayara takarak bir kısa mesaj atmanız yeterli. Örneğin saatlik Vodemnet paketini almak için ABONE SAATLIK VODEMNET yazarak 3636’ya gönderebilirsiniz.

Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı  ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt  yeni Vodemnet Paketlerini mobil iletişimde müşterilerinin gereksinim duyabilecekleri tüm noktaları kapsama arzularının somut bir göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Vodafone 3G+ hizmetlerimizden herkesin yararlanabilmesi için ürün, tarife, kampanya gibi birçok farklı alanda çalışmalarımızı arkamıza aldığımız dünya çapındaki deneyimlerimizin rüzgârıyla aralıksız sürdürüyoruz. Vodemnet Paketlerimizin saatlik, günlük, haftalık alternatifleri; kontrat, formalite, megabayt veya gigabayt hesabı yapmadan herkesin mobil internete erişimini kolaylaştırma çabamızın bir yansımasıdır. Abonelerimiz Vodemnet paketleri ile sadece ihtiyaçları kadar ve kendi belirleyecekleri kadar mobil internete bağlanabilecekler.”

İLGİLİ HABERLER