Manşetler

Vodafone’dan ayda 18 TL’ye Nokia 7230 sahip olma fırsatı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni yıla yeni bir telefonla girmek isteyenler için Vodafone, 3G destekli, şık tasarımlı Nokia 7230’u müşterilerine sunuyor. Tek tuşla e-postalara ve sosyal ağlara erişim sunan Nokia 7230 ile çekilen fotoğraf ve videolar sosyal ağlara kolaylıkla yüklenebiliyor.

2.4 inç’lik, 240 x 320 piksel (QVGA) ekrana sahip olan Nokia 7230’da 3.2 megapiksel çözünürlüklü kamera, Nokia Mesajlaşma, Posta ve Ovi uygulamaları, Bluetooth 2.1, USB, 3.5 mm’lik kulaklık jakı ve 16 GB’ye kadar destekli microSD yuvası yer alıyor. Bu telefonu satın almayı düşünenler için gerekli bilgiler aşağıdaki basın bülteninde yer alıyor.

BASIN BÜLTENİ

NOKIA 7230 VODAFONE FARKIYLA TÜRKİYE?DE
ÜSTELİK YENİ YIL HEDİYELERİ İLE BİRLİKTE AYDA SADECE 18 TL!

Vodafone, yeni yıla özel düzenlediği kampanya ile 3G uyumlu şık tasarımlı Nokia 7230’u faturalı tarifelerin en avantajlısı Vodafone Cep Avantaj tarifeleri ile ayda sadece 18 TL’ye abonelerine sunuyor. Üstelik ilk ay 5.000 şebeke içi SMS ve 1 GB internet kullanımı da Vodafone’dan yeni yıl hediyesi olarak veriliyor.

Vodafone abonelerine geniş mobil iletişim olanaklarının yanında, yeni yılda da bu olanaklardan özgürce yararlanabilecekleri telefonları sunmaya devam ediyor. Daha önce Türkiye’de ilk kez Nokia C3’ü abonelerine sunan Vodafone, şimdi de yeni yıl kampanyası ile şık tasarımlı 3G’li Nokia 7230’u yeni yıl hediyeleri ile birlikte ayda sadece 18 TL’ye satışa sunuyor.

Nokia 7230 ile 3G hızında internette dolaşılabilir, tek tuşla e-postalara ve sosyal ağlara erişilebilir. Kayan kapaklı şık tasarımlı Nokia 7230’un çektiği fotoğraflar ve videolar da sosyal ağlara kolaylıkla yüklenebilir.  Vodafone’un yeni yıl kampanyası ile Nokia 7230’a sahip olmak için, en çok tercih edilen Vodafone Cep Avantaj tarifelerinden birine abone olup 18 ay boyunca ayda sadece 18 TL ek ücret ödemek yeterli. Üstelik Vodafone, yeni yıl hediyesi olarak kampanyaya katılanlara ilk ay 5.000 SMS ve 1 GB internet kullanımını da beraberinde veriyor.

İlgili – Nokia

İLGİLİ HABERLER