Teknoloji

Vodafone yurt dışı fırsatı: Türkiye’ye Hoş Geldin Paketi!

vodafone türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vodafone, Türkiye’yi ziyaret eden ve yurtdışında yaşayan Türkler için özel bir iletişim paketi sunarak, Türkiye’deki seyahat süresince sevdikleriyle kesintisiz iletişim kurma fırsatı sağlıyor. Yeni hat alımında 20 GB internet içeren faturasız “Hoş Geldin” paketiyle, bu müşteriler dijital dünyada avantajlı fiyatlarla yararlanabilecekler.

Vodafone’un vizyonu doğrultusunda Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük eden şirket, yurtdışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye’yi ziyaret etmek isteyen Türkler için “Hoş Geldin” paketi geliştirdi. Bu paket, 20 GB internet, sınırsız WhatsApp, Telegram ve Facebook Messenger, 750 dakika yurtiçi konuşma ve 1 hafta sınırsız sosyal medya kullanımı içeriyor. Ayrıca, müşteriler uluslararası arama ek paketlerinden ve 3 ve 6 aylık Kolay Paket seçeneklerinden faydalanabilecekler.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, yurtdışında yaşayan Türklerin yaz tatillerinde Türkiye’yi ziyaret ettiklerini ve telefon hattı ihtiyaçlarını Vodafone’un özel paketleriyle karşılamayı hedeflediklerini belirtti.

Faturasız paketlerin geçerlilik süresi 28 gün olup, müşteriler TC kimlik kartlarıyla yeni hat alabilecekler ve e-SIM ile fiziksel kart değişikliği yapmadan iletişim kurabilecekler. Ayrıca, Vodafone’un “Yurt Dışı Kolay” paketinden de yararlanabilirler.

İLGİLİ HABERLER