Teknoloji

Vodafone ve Pegasus Hava Yolları’ndan ortak tarife: Cep Fly

Vodafone ve Pegasus Hava Yolları arasında güzel bir ilişki var. Pegasus’un yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı’yı Vodafone’un 3G reklamlarında izlemiştik. İkili şimdi de ortak bir tarifeye imza atıyorlar: Cep Fly.

Cep Fly tarifesinde Vodafone aboneleri konuştukları her dakika Pegasus Hava Yolları’nda TL değerinde uçuş puanı kazanıyor. Cep Fly abonesi olan ve Uçuş Puan kampanyasına katılan herkese 10 TL değerinde uçuş puan hediye ediliyor. Cep Fly tarifesinde faturalı hatlar ayda 25 TL’ye her yöne 240 dakika, faturasız hatlar ise Vodafone’lularla 15 dakikası 40 kuruşa, diğer yönlere ise 3 dakikası 40 kuruşa konuşma fırsatı yakalıyor. Ayrıntıları yazının devamındaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

VODAFONE ve PEGASUS’tan TÜRKİYE’DE BİR İLK: KONUŞTUKÇA UÇURAN CEP FLY

Vodafone Türkiye ve Pegasus Hava Yolları Türkiye’de bir ilke imza attılar

İşbirliği çerçevesinde oluşturulan Cep Fly tarifesi ile Vodafone abonelerinin konuştukça uçuş puanı kazanacakları özel bir uçuş programı hazırlandı.

12 Nisan 2010, İstanbul. Dünyada mobil iletişimin lideri Vodafone ve Türk sivil havacılık sektörünün yenilikçi ve dinamik havayolu Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de bir ilke imza attılar. İşbirliği çerçevesinde faturalı ve faturasız Cep Fly Vodafone aboneleri, tarifesi ile konuştukları her dakika Pegasus Hava Yolları’nda TL değerinde Uçuş Puanı kazanıyor. Uçuş programı kapsamında Cep Fly aboneleri avantajlı fiyatlarla görüşme olanağı bulurken, yurt içinde yaptıkları aramaların ve SMS gönderimlerinin toplam bedelinin % 5’i kadar Uçuş Puanı kazanıyorlar. Kazanılan uçuş puanları Pegasus’ta bilet fiyatından düşülecebileceği gibi aynı zamanda biriktirilerek bedava uçuş imkanı sağlıyor. Ayrıca Cep Fly abonesi olan ve Uçuş Puan kampanyasına katılan herkese 10 TL değerinde uçuş puanı hediye ediliyor.

Vodafone ve Pegasus Cep Fly abonesi olan herkese 10 TL Uçuş  Puan hediye!

“Abonelerimize gerçek anlamda değer yaratan hizmet”

Cep Fly için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşma yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, küresel bilgi birikimi ve güçlü teknolojik altyapısıyla mobil iletişim sektörünün dünya lideri Vodafone ile Türk sivil havacılık sektörüne yepyeni bir soluk getiren Pegasus Hava Yolları’nın işbirliği ile ortaya çıkan bu uçuş programının abonelere gerçek anlamda değer yaratan bir hizmet ortaya çıkardığını vurguladı.

Timuray şunları söyledi:

    “2009 yılında uygulamaya aldığımız stratejik programımızda müşterilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren güvenilir iletişim ortağı olma misyonunu üstlendik. Vodafone’un iş modeli, sektörlerinde uzman kurumlarla yapılan işbirliği ile sinerji yaratarak, topluma ve tüketicilere değer yaratan, ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı içeriyor. Vodafone ve Pegasus; uzmanlaşma, yenilikçilik, dinamizm, sektörlerine getirdikleri öncülükler gibi birçok ortak noktası olan iki marka. Bu benzerliklerin yarattığı sinerji ile hazırladığımız Cep Fly ile Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Operatör ve hava yolu işbirliği ile ortaya çıkan ve içerisinde tarife ve uçuş kampanyasını içeren bu program ile abonelerimize gerçek anlamda değer katan bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ise şöyle konuştu:

    Pegasus’u uçmayı kolaylaştıran genç, dinamik, modern, güvenilir ve Türkiye’nin tek düşük maliyetli “lowcost” modeli sunan bir hava yolu şirketi olarak tanımladık. Biz her an kampanyalar üreten bir hava yolu şirketiyiz, bu sayede sektördeki dinamikleri değiştirdik. Yurt içinde 18, yurt dışında 16 destinasyona kaliteli uçuşu, ekonomik fiyata sunarak, uçak seyahatinin bir lüks olmadığını tüm Türkiye’ye gösterdik. 2015’e kadar filomuza katılacak 40 yeni nesil Boeing 737-800 uçak için yaptığımız 3,2 milyar dolarlık yatırımla Türkiye?nin en genç filosuna sahibiz. Bu marka anlayışı ile misafirlerimize fayda sağlayan ve Pegasus dinamizmi ile örtüşen işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bankacılık ve akaryakıt sektörlerinde hayata geçirdiğimiz işbirliklerinden sonra GSM operatörü alanında da, bizim gibi konusunda dinamik bir marka olan Vodafone ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Misafirlerimizin temel ihtiyaçları arasında yer alan iletişim ihtiyaçlarını, uçuş ihtiyaçları ile birleştirerek yarattığımız bu misafir odaklı programın uzun dönemli ve verimli olacağına inanıyorum?

Vodafone ile konuştukça Pegasus ile uçuran tarife: Cep Fly

Vodafone Marka Stratejisi ve Bireysel Pazarlama Bölüm Başkanı Selen Kantarcı Tunçbilek ve Pegasus Hava Yolları Satış Direktörü Güliz Öztürk tanıtım toplantısında, Cep Fly tarifesi ve Uçuş Puanı kampanyasının ayrıntılarını aktadı.

Cep Fly tarifesini seçen Vodafone aboneleri Uçuş Puan kampanyasına, Vodafone tarafından kısa mesaj ile gönderilen kampanyaya katılım davetine “EVET” yazarak 7307’ye SMS atarak veya Vodafone Çağrı Merkezi 444 0 542’yi arayarak katılabiliyorlar. Cep Fly tarifesini seçen ve kampanyaya katılan Vodafone aboneleri yurtiçinden yaptıkları ses aramalarının ve kısa mesaj gönderimlerinin %5’i kadar TL değerinde Uçuş Puanı kazanıyorlar. Cep Fly abonesi olan ve Uçuş Puan kampanyasına katılan herkese 10TL değerinde uçuş puanı hediye ediliyor .

Aboneler Uçuş Puan’ı kullanarak isterlerse indirimli olarak uçak bileti satın alabiliyor, isterlerse de puanlarını biriktirerek bedavaya uçabiliyorlar. Cep Fly aboneleri ayrıca, Pegasus Hava Yolları ile gerçekleştirdikleri uçuşlarda bilet tutarının %1,5’i kadar ek Uçuş Puan kazanıyorlar.

Cep Fly tarifesi:

Faturalı hatlarda 25 TL’ye her yöne 240 dakika

Faturasız hatlarda Vodafone’lularla 15 dakikası 40 kuruş

Diğer yönlere 3 dakikası 40 kuruş

İLGİLİ HABERLER