EğlenceManşetler

Vodafone TV eklenen yeni içeriklerle birlikte yenilendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vodafone tvVodafone, mobil TV servisi Vodafone TV’yi her yaştan her zevke hitap edeceğini belirttiği çok özel içeriklerle yenilediğini duyurdu.

Yeni dönemde Vodafone TV kullanıcıları, en çok izlenen 60’ı aşkın TV kanalını; içinde FilmBox’ın da olduğu film, belgesel, spor, oyun ve moda üzerine yayın yapan 8 şifreli kanalı izleyebilecek. Bunlara ek olarak; Cevap.tv’nin 7500 soru-cevap videosunu, ocak sonuna kadar sayıları 250’yi bulacak ve her ay yenilenecek olan çok sayıda “FilmBox Seç İzle” yabancı film ve tematik içeriğini, ayrıca Facebook’ta 1,3 milyon takipçisi olan Stolk’un Vodafone TV’ye özel olarak hazırladığı videoları izleme imkânı bulacak.

Vodafone TV’nin ücreti nedir?

Tüm bireysel Vodafone aboneleri Vodafone TV’nin yeni içeriklerini tarife ayrımı olmaksızın ilk ay ücretsiz, sonraki aylarda aylık 5 TL karşılığında internetlerinden yemeden izleyebilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili olarak; “Yenilenen Vodafone TV servisi kapsamında sunduğumuz internetinden yemeyen içeriklerle kullanıcılarımızın bu endişesini ortadan kaldırarak mobilden TV ve video izleme keyfini özgürce yaşamalarını sağlamak istiyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Vodafone TV kullanıcıları, popüler TV kanal, program ve dizilerini akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden mobil veya Wi-Fi bağlantısıyla izleyebiliyor. Canlı kanal içeriği, beğenilen programların sosyal medyada paylaşılması, program hatırlatma, favori kanallar listesi hazırlama ve aranılan programı hızla bulmak için program arama gibi özellikleri de bulunuyor.

Toplam 110 bini aşkın kullanıcısı bulunan Vodafone TV?de hâlihazırda altmıştan fazla TV kanalı yer alıyor. Vodafone’un belirttiğine göre, abonelerinin Vodafone TV’yi izleme süresi günde ortalama 40 dakikayı buluyor. Vodafone TV’yi aktif kullanan bir abone bu platformda ayda 5 GB’dan fazla veri tüketiyor. Vodafone TV uygulamasının bugüne kadar 1 milyondan fazla kez indirildiği de dile getiriliyor.

Vodafone TV uygulaması iOS ve Android uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER