Vodafone Türkiye’nin tepesinde görev değişimi gerçekleşiyor. Mevcut CEO Colman Deegan, 1 Kasım 2020 tarihinde görevini Alex Froment-Curtil’e devredecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre Alex Froment-Curtil, 2018 yılından bu yana Vodafone Mısır CEO’su olarak görev yapıyor. 2016 yılından bu yana Vodafone Türkiye CEO’su olarak görev yapmakta olan Colman Deegan ise Vodafone İspanya CEO’su olarak yeni görevine başlayacak.
2003 yılından bu yana Vodafone Grubu, Vodafone Malta ve Vodafone Macaristan’da üst düzey rollerde yer aldığı belirtilen Froment-Curtil, 2016-2018 yılları arasında Vodafone Macaristan CEO’luğu görevini yürüttü. Alex Froment-Curtil, 2018’den bu yana Vodafone Mısır’ın CEO’su olarak görev yapmaktaydı.
Froment-Curtil, finansal hizmetler ve sağlık alanlarında Vodafone dijital çözümlerini pazara sunan büyüme odaklı bir döneme ve Vodafone Mısır’ın operasyonları ile müşteri hizmetlerinin dijitalleşmesi süreçlerine liderlik etti. Froment-Curtil’in liderliğinde Vodafone Mısır, “En İyi İşveren” ödülüne layık görüldü.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

X Gelir Paylaşımı programını kapatıyor, yerine yeni sistem geliyor

LG Wallpaper TV Türkiye’de 9,95 mm gövdeyle satışa çıktı

Redmi 17 ve 17 5G 7.500 mAh batarya ve 179 dolar fiyatla geliyor

Redmi K100 Pro Max 9070 mAh pil ve 100 W şarj desteğiyle geliyor

HONOR Magic V6 Türkiye’de 129.999 TL’ye satışa çıktı

Alex Froment-Curtil, yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’deki yatırımlarının 15. yılını kutlayacak Vodafone Türkiye’ye katılmaktan ötürü çok mutluyum. Vodafone Türkiye, yıllar boyunca imza attığı büyük başarılar ve son dönemde teknoloji iletişim şirketi olma yolunda gerçekleştirdiği önemli dönüşüm ile beraber, topluma sunduğu kritik dijital hizmetlerle herkes için kesintisiz iletişim sağlamada merkezi bir role sahip bulunmaktadır.”
Vodafone’daki kariyerine 1998 yılında genel merkezde Grup Finans biriminde başlayan Colman Deegan ise, 2007-2011 yılları arasında Vodafone Grubu’nun Birleşme ve Satın Almalarından Sorumlu Direktörü olarak çalıştı. Sonrasında sırasıyla Vodafone Hindistan ve Vodafone İtalya’nın Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2016 yılında Vodafone Türkiye CEO’su olarak atanan Deegan, görev yaptığı 4 yıl boyunca şirketin dijitalleşmesine ve bir telekomünikasyon şirketinden, teknoloji iletişim şirketine dönüşümüne liderlik etti.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Deegan, “Vodafone Türkiye’deki ekipten ve son 4 yılda birlikte başardıklarımızdan çok gurur duyuyorum. Bu başarıların içerisinde dijitalleşme vizyonumuz çerçevesinde tüm dijital kanallarımızda aylık 16 milyon kullanıcı, “Vodafone Yanımda” ve “TOBi” gibi uygulamalar ile 600 milyondan fazla etkileşim gerçekleşmesi de yer alıyor. Ayrıca, 2018 yılında “En İyi İşveren” ve kadın çalışanların en çok tercih ettiği şirket olarak seçilmek de gurur vericiydi” dedi.


