Manşetler

Vodafone Türkiye Samsung Galaxy S III için ön talep toplamaya başladı

Samsung Galaxy S III bugün itibariyle Avrupa ve Orta Doğu’da toplam 28 ülkede piyasaya çıktı. Yarın akşam da Türkiye lansmanı kapsamında İstanbul’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Samsung Galaxy S III’ü aboneleriyle buluşturacak Vodafone Türkiye de web sitesi üzerinden talep toplamaya başladı. 4 Haziranda Android Ice Cream Sandwich telefonunun satışını başlatacak olan Vodafone ayrıca Galaxy S III’ün 32 GB’lık versiyonunu ilk kez ve sadece Türkiye’ye getiren operatör de olacak.

Samsung Galaxy S III’ün teknik özelliklerini hatırlatacak olursak, 4.8 inç’lik 720 x 1280 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olan bu cihaz 1.4 GHz’lik dört çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM barındırıyor. 16, 32 ve 64 GB’lık dahili bellek seçenekleriyle sunulan, 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası barındıran Galaxy S III ile birlikte iki yıllık ücretsiz Dropbox alanı da kullanıcılara sunulacak. Cihazın arkasında 1080p video kayıt yetenekli 8 megapiksel, önünde de 720p video kayıt yetenekli 1.9 megapiksel kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy S III’ü Vodafone üzerinden satın almak isteyenler aşağıdaki ilgili bağlantıdan ulaşılan sayfada bulunan ön talep formunu doldurabilir.

İlgili – Vodafone Türkiye

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER