Manşetler

Vodafone Nokia Lumia 925 satışına başlıyor, 32 GB’lık model sadece bu operatörde

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vodafone Türkiye de Turkcell gibi Nokia Lumia 925’i abonelerine sunmaya başlıyor. Diğer operatörlerden farklı olarak Lumia 925’in 32 GB’lık siyah renkli modeli de yalnızca Vodafone tarafından satılacak. Bu model Vodafone Red tarifelerinden herhangi bir tanesini seçene abonelere özel olacak.

Nokia-Lumia-925-On-Inceleme-00002

Vodafone Red aboneleri Nokia Lumia 925’e tarifeye ek ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Üstelik Vodafone Red tarifeleriyle cihaza sahip olanlara 50 TL’lik hediye çeki de verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia Lumia 925 Ön İnceleme

Nokia Lumia 925’te 1280 x 768 piksel çözünürlüklü 4.5 inç AMOLED ekran, 8.7 megapiksel Carl Zeiss lensli PureView kamera, üç metre etkili çift LED flaş gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor.

Vodafone’un kampanyasıyla ilgili detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ:

VODAFONE RED TARİFELERİNE EK AYDA 19 TL’YE SON TEKNOLOJİ NOKIA LUMIA 925 TÜRKİYE’DE

Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, Nokia’nın ince tasarımı ve aluminyum gövdesi ile göz dolduran yeni akıllı telefonu Nokia Lumia 925’i Türkiye’ye getirdi. 32 GB’lik modeli yalnızca Vodafone Red’lilere özel satışa çıkan Nokia Lumia 925, Vodafone’un 81 ildeki çift taşıyıcılı internet teknolojisiyle Süper İnternet deneyimini yaşatmaya hazır. Vodafone Red’liler, bu son teknoloji akıllı telefona Vodafone Red Tarifeleri’ne  ek ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olacak. Üstelik Vodafone Red tarifeleriyle cihaza sahip olanlar anında 50 TL hediye çeki kazanacaklar.

4 Eylül 2013, İstanbul – Dünya kalitesinde en yeni mobil teknolojileri Türkiye’nin dört bir yanında kolay, kesintisiz ve erişilebilir kılma hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, Nokia’nın merakla beklenen yepyeni akıllı telefonu Nokia Lumia 925’i Vodafone Red’liler için Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu’nda (A.C.A.İ.P) sunuyor.

Gücünü Windows Phone 8 işletim sisteminden alan Nokia Lumia 925, üstün donanımı ve gelişmiş görüntüleme özellikleriyle akıllı telefonlar kategorisinde devrim yaratıyor. 1280×768 piksel çözünürlüklü 4.5 inçlik AMOLED ekran mükemmel görüntü sunuyor. 8.7 megapiksellik kamerasında Carl Zeiss lens bulunuyor. PureView teknolojisi ve üç metre etkili çift LED’li flaşıyla mükemmel fotoğrafla çekmeye izin veriyor. 1.5 GHz hızındaki çift çekirdekli Qualcomm Sanpdragon S4 işlemci ile çalışan cihaz, Windows Phone platformunun gücünü arkasına alarak benzersiz bir akıllı telefon deneyimi sağlıyor.  16 veya 32GB dâhili hafızasının yanında 7 GB bulut saklama kapasitesi hediye eden Nokia Lumia 925’in 1 GB RAM belleği, her türlü uygulamanın maksimum performans göstermesine yardımcı oluyor. 3G, Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve FM radyo bağlantısıyla birlikte gelen Nokia Lumia 925’te geleceğin mobil iletişim teknolojisi olan LTE desteği de bulunuyor.

Vodafone Red aboneleri için A.C.A.İ.P avantajıyla satışa sunulacak olan Nokia Lumia 925, Vodafone Red’lilere farklı fiyat avantajı ve özel sürprizleriyle geliyor. Lumia 925’in 32 GB’lık modeli yalnızca Vodafone’da Vodafone Red tarife’lerine  ek ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone Red’lilerin olacak. Vodafone Red tarifeleriyle cihaza sahip olanlar anında 50 TL’lik hediye çekinin sahibi olacaklar.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde en son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsinler diye geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu A.C.A.İ.P’i hayata geçirdik. Uçtan uca mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğimiz ve iletişim hizmetlerimizi baştan tam olarak sunduğumuz Vodafone Red tarifelerimizle abonelerimize, A.C.A.İ.P akıllı cihazları avantajlı olarak ulaştırıyoruz. Akıllı telefon dünyasında öncü firmalardan Nokia’nın üstün özelliklere sahip Lumia ailesinin en yeni üyesini Vodafone Red farkıyla satışa sunuyoruz. Vodafone Red’liler, A.C.A.İ.P kampanyalarla tarifelerine ek ayda 19 TL’den başlayan fiyatlarla Nokia Lumia 925’e sahip oluyor. Windows Phone platformunda çalışan bu cihazı, 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı internet teknolojimizle Vodafone Red’lilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, onların hayatlarını kolaylaştıran hizmetler ve ürünler sunmaya devam edeceğiz.”

Nokia Lumia 925’in teknik özellikleri

Ekran:
– 4.5 inç AMOLED
– 1280×768 piksel çözünürlük
– 334 ppi
– Super Sensitive Touch teknolojisi

Bellek:
– 16 GB veya 32 GB dâhili hafıza (32 GB Vodafone’a özel )
– 1 GB RAM
– 7 GB bulut saklama kapasitesi

İşletim sistemi:
– Windows Phone 8
– Qualcomm Snapdragon S4
– 1.5 GHz, çift çekirdekli işlemci

Bağlantı:
– WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
– HSDPA, 42 Mbps
– LTE, 100 Mbps
– Bluetooth 3.0
– NFC
– FM radyo

Kamera:
– 8.7 MP PureView
– Carl Zeiss lens
– Oto fokus, çift LED flaş
– 1080p Full HD video kaydı
– Ön kamera: 1280×960 piksel, 720p HD video kaydı

Pil ömrü:
– 2G konuşma: 18 saat
– 3G konuşma: 13 saat
– 3G bekleme: 440 saat
– Müzik çalma: 55 saat
– Video oynatma: 6,6 saat

Satış paketi renkleri:
Nokia Lumia 16GB 925 beyaz, siyah, gri
Nokia Lumia 32GB siyah

İLGİLİ HABERLER