Teknoloji

Vodafone Türkiye iPad Air satışına başlıyor

Apple’ın yeni nesil iPad’leri Türkiye piyasasına giriş yapıyor, Apple ve perakende zincirlerinin ardından mobil operatörlerden de iPad Air veya Retina ekranlı iPad mini’yi satışa sunduklarına dair duyurular gelmeye başlıyor.

ipad-air-inceleme-00003

Avea’nın ardından Vodafone Türkiye de iPad Air’ı aboneleriyle buluşturmaya başladığını açıkladı. Mobil operatör tarafından konuyla ilgili olarak gönderilen açıklamada tarife bilgileri yer almıyor. Ayrıca Vodafone’un web sitesinde yer alan tablet seçenekleri sayfasında da hâlâ dördüncü nesil iPad’e ait bilgiler duruyor. Bu yazıyı daha sonra fiyat bilgileriyle güncellemeyi planlıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Air İncelemesi

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal konuyla ilgili olarak “Sürekli zenginleştirdiğimiz Süper İnternetli tablet portföyümüze şimdi de Apple’ın son teknoloji ürünü iPad Air ve Retina ekranlı iPad Mini tabletlerini ekliyoruz. Yeni yılda, mobil internet çağına son teknoloji tabletlerle adım atmak isteyen abonelerimizi, Vodafone?un 3G Süper İnternetiyle iPad Air ve Retina ekranlı İpad Mini tabletleri Vodafone Cep Merkezleri?nde denemeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

İlgili >> Vodafone Türkiye

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER