Teknoloji

Vodafone Türkiye de Samsung Galaxy Tab satacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy-tab-p1000-product-image-1Samsung Galaxy Tab geçtiğimiz haftadan itibaren Turkcell’in öncülüğünde Türkiye’de satışa çıkmıştı. Görünüşe göre, Galaxy Tab’in satışında Turkcell yalnız kalmayacak. Vodafone yaptığı açıklamayla Android 2.2 Froyo sürümüyle çalışan, dokunmatik ekranlı Samsung Galaxy Tab’i çok yakında Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunacağını duyurdu.

600 x 1024 çözünürlüklü, 7 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olan Samsung Galaxy Tab P1000’de 1 GHz ARM Cortex A8 işlemci, 16 GB’lık dahili depolama alanı ve 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası da bulunuyor. Vodafone’un Galaxy Tab’i ne kadara fiyata sunacağı henüz belli değil, ancak fiyatın cihaz piyasaya çıkmadan hemen önce belli olacağını tahmin ediyoruz. Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

TEKNOLOJİ HARİKASI SAMSUNG GALAXY TAB, VODAFONE FARKIYLA YAKINDA TÜRKİYE’DE!

En son teknolojiye sahip cihazları Türk tüketicisiyle buluşturan Vodafone, bir ayda dünya genelinde 600 bin satış gerçekleştiren Samsung Galaxy Tab’i Türkiye’de satışa sunuyor. Yükselen tablet trendinin en önemli temsilcilerinden birisi olan ve Google’ın mobil işletim sistemi Android yüklü, dokunmatik ekranlı Samsung Galaxy Tab’ler Vodafone Cep Merkezleri’nde olacak.

25 Kasım 2010, İstanbul – Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, küresel tablet pazarındaki en önemli birkaç cihazdan biri olarak gösterilen Samsung P1000 Galaxy Tab’i çok yakında satışa sunuyor. Samsung P1000 Galaxy Tab’in 2G ve 3G şebekelerine erişim özelliği sayesinde sesli arama özelliğinden faydalanarak hem telefon görüşmesi, hem de görüntülü arama yapılabiliyor.

600 x 1024 piksel çözünürlükte 7 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olan Samsung P1000 Galaxy Tab’da üç boyutlu hareket algılayıcı sensörleri de bulunuyor. ARM’ın 1 GHz’lik Cortex A8 işlemcisini kullanan cihaz, Android 2.2 (Froyo) yüklü olarak geliyor ve 16 GB’lık dahili hafızasının yanında, 32GB’a kadar desteklenen microSD kart çözümü sunuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: ?Vodafone olarak, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek, abonelerimizle buluşturuyoruz. Tabletler de son bir yılda büyük bir patlama yapan cihazlar olarak öne çıkıyor. Samsung Galaxy Tab ise çıkışından sonra bir ay gibi kısa bir süre içinde 600 bin satan son derece önemli bir cihaz. Biz de tüketicilerimize son teknolojileri sunma hedefimiz doğrultusunda, çok yakında bu ürünü abonelerimizin kullanımına sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

İLGİLİ HABERLER