Teknoloji

Vodafone tercümanı cebe getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil iletişimde dünya lideri Vodafone, iş hayatında da abonelerinin yanında! İş dünyasında sınırlar kalkarken, Vodafone “Cep Çevirmen!” servisiyle Vodafone abonelerine beş dilde simultane çeviri hizmetini sunuyor. Vodafone aboneleri istedikleri zaman bu servisi arayıp takıldıkları kelimeleri sorabiliyor veya toplantı sırasında telefonla çevirmene bağlanabiliyorlar.

İşinizi geliştirmek, yurtdışı ile yeni bağlantılar mı kurmak istiyorsunuz? Yoksa Türkiye’ye gelmiş yabancılarla iş yapmak istiyorsunuz ama yabancı dilinizin yeterli olmadığını mı düşünüyorsunuz? Vodafone aboneleri, tüm bu soruların cevabı için Vodafone “Cep Çevirmen” servisini arayıp yeni ufuklara açılabiliyorlar.

Aboneleri için sürekli yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Vodafone, tam beş dilde “Cep Çevirmen” servisini abonelerine sunuyor! Vodafone?lular 7070’i tuşlayarak Çince, Rusça, Fransızca, Almanca veya İngilizce dil tercihini tuşladıktan sonra “Cep Çevirmen!” servisinden yararlanıp çeviri problemlerini yeminli tercümanlar vasıtasıyla kolayca çözebiliyorlar. Üstelik bu hizmetten yararlanmanın dakikası sadece 2TL.

Vodafone ve iş ortağı Timwe tarafından sunulan bu servisle, Vodafone aboneleri 09:00-21:00 saatleri arasında 7070’i arayarak, çeviri ihtiyaçları olan dilde simultane tercüme hizmeti alabiliyorlar. Vodafone müşterileri bu servisi aradıklarında çevirmene sorularını sorabiliyor veya aramak istediği yurtdışı telefon numarasını çevirerek konuşmaya üçüncü kişinin katılmasını da sağlayabiliyor.

Örneğin Fransa’daki tedarikçisi ile konuşmak isteyen bir abone, 7070’i arayarak, menüden Türkçe-Fransızca’yı seçerek simultane tercümana bağlanıyor ve üçüncü kişi ekleme özelliğini kullanarak Fransa’daki tedarikçisini arıyor ve konuşmaya dahil ediyor.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone, teknolojiyi abonelerinin yaşamını kolaylaştıran hizmetlere dönüştürmeye devam ediyor.

*Basın bülteninden alınmıştır.

İLGİLİ HABERLER