Manşetler

Vodafone Smart Tab III 10″ Ön İnceleme

Vodafone’un geçtiğimiz aylarda ön gösterimini yaptığı, Lenovo tarafından üretilmiş yeni nesil Smart Tab III tabletler Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Vodafone Smart Tab III 10″ de uygun koşullarda 10 inç Android tablet sahibi olmak isteyenler için uygun bir ürün gibi görünüyor. Vodafone Türkiye’nin bugün İstanbul’da gerçekleştirdiği lansman toplantısında Smart Tab III 10’u kısa süreliğine olsa da deneyimleme fırsatı bulduk.

vodafone-smart-tab-3-10-on-inceleme-00008

Smart Tab III’ün 10.1 inç ekranı 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip. Bu çözünürlük değeri Smart Tab III ile aynı segmentte standart hâlini aldı. Bu ekran yüksek piksel yoğunluğu sunmasa da, tatmin edici bir görsel deneyim sunulduğu söylenebilir. IPS teknolojisi sayesinde geniş görüş açıları sunan bu ekran renkler bakımından da hayal kırıklığına uğratmıyor.

1.2 GHz dört çekirdekli işlemci MediaTek tarafından üretiliyor. Buna 1 GB RAM eşlik ediyor. Android 4.2 Jelly Bean kullanıcı arayüzünde gezinme seri şekilde gerçekleştirilirken, uygulamalar da kısa sürede açılıyor. Hürriyet E-Gazete uygulamasında açtığımız gazetenin sayfalarında yakınlaştırma-uzaklaştırma yaptığımızda gazete sayfasının işlenmesinin hızlıca gerçekleştirildiğini de gözlemledik. Görünüşe göre, bu tabletin işlemcisi ortalamanın üstünde, bu tableti besleyecek yeterlilikte performans sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Vodafone 7 ve 10 inç Smart Tab III tabletlerini tüketicilerle buluşturuyor

Vodafone Smart Tab III 10’un 16 GB dahili belleği bulunuyor. Bunun yetmeyeceği durumlar için de 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası bulunuyor.

vodafone-smart-tab-3-10-on-inceleme-00016

260 x 180 x 8.6 mm.’lik boyutlarıyla Vodafone Smart Tab III 10″ standart bir 10 inç Android tablet görünümüne sahip. Tabletin ince profili de elde tutuşu kolaylaştırılıyor. Plastik gövde çok sıradan durmuyor, ayrıca arkadaki doku da kullanım zevkini biraz daha yukarılara çıkarıyor.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Android 4.2 Jelly Bean yüklü olarak gelen bu tablette birçok uygulamanın yüklü olduğunu gördük. Vodafone’un Mobil TV ve diğer uygulamaları, çeşitli haber ve eğlence uygulamaları tablette yüklü olarak bulunuyor. Tabii ki, daha fazla uygulama Google Play Store’dan indirilebiliyor.

vodafone-smart-tab-3-10-on-inceleme-00010

Gördüğümüz kadarıyla Vodafone Smart Tab III 10″ film izleme, gazete, kitap veya dergi okuma, internette gezinme ve müzik dinleme gibi işler için yeterli görünüyor. microHDMI portuna sahip olması da harici TV ve monitörlere bağlayıp görüntü yansıtmayı mümkün hâle getiriyor. Dahili 3G desteğine sahip olması da her yerde rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor.

Vodafone Smart Tab III 10’a ait birkaç fotoğrafı aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Galeri: Vodafone Smart Tab III 10″ Ön İnceleme

İLGİLİ HABERLER