Teknoloji

Vodafone Smart Tab 10 günde 1 TL’ye Türkiye’de satışa çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vodafone’un ZTE’ye ürettirdiği Android tablet Smart Tab 10 geçtiğimiz yılın sonlarına doğru ortaya çıkmıştı. Vodafone Türkiye bu tableti nihayet Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu. Android 3.2 Honeycomb işletim sistemiyle gelen bu tablette çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci, 1 GB RAM, 16 GB eMMC bellek gibi teknik özellikler yer alıyor.

257 x 172 x 11.3 mm’lik boyutlara ve 700 gr. ağırlığa sahip olan bu tablet çift bant UMTS (900 / 2100 MHz) ve dört bant GSM desteğine sahip. Bunun yanı sıra 802.11a/b/g, Bluetooth 2.1, GPS gibi kablosuz bağlantı özellikleri mevcut. Cihazın arkasında HD kayıt özellikli 5 megapiksel, önündeyse görüntülü görüşmelere olanak sağlayan 2 megapiksel kamera yer alıyor. DLNA desteği sayesinde aynı ağ içindeki diğer multimedya kaynakları üzerinden içerik oynatımı yapabilen bu cihaz aynı zamanda üzerinde barındırdığı HDMI portuyla harici ekranlara görüntü aktarımı yapabiliyor. 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası da ek kapasite imkânı sunmakta.

Vodafone Smart Tab 10’da Swype, Dropbox, Google uygulamaları, AccuWeather gibi uygulamalar ve SimCity, Need for Speed ve Tetris gibi oyunların deneme sürümleri de yüklü geliyor. Ofis işleri ise QuickOffice Pro HD sayesinde görülüyor. Pulse uygulaması da favori sitelerin tek bir yerden kontrolüne imkân sağlıyor. Android Market erişimi sayesinde binlerce ücretsiz uygulamayı indirmek de mümkün.

Vodafone Türkiye, Smart Tab 10 için iki farklı satış teklifi hazırladı. Bunların ilki Vodafone Freezone üzerinden, yani gençlere özel bir teklif.

Vodafone Smart Tab 10 Free Zone Kampanyası
Kampanya Süresince Aylık Paket Ücreti Hediye İnternet Taahhüt Süresi
30 TL 100 MB 24 AY

İkinci kampanya ise bireysel teklif niteliğinde. Ayda 49 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Ancak bu teklifin detayları henüz açıklanmadı. Anlaşılan Vodafone Smart Tab 10 ilk etapta sadece gençleri hedefleyen bir ürün olacak. Detayları aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.

İlgili – Vodafone Türkiye (1)
İlgili – Vodafone Türkiye (2)

İLGİLİ HABERLER