Manşetler

Video: Vodafone Smart 6 kutusundan çıkıyor

Vodafone’un geçen hafta Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği Vodafone Smart 6 nihayet test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız bu akıllı telefon ambalajı henüz açılmamış şekilde elimize ulaşınca bir kutu açılışı düzenlemek şart oldu.

Smart 6 veya kutusunda yazıldığı şekliyle Smart ultra 6, büyük ekranlı akıllı telefon sevenlere hitap ediyor. 5.5 inç ekranı 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. IPS ekranın görüş açıları yüksek, parlaklığı da fena sayılmaz, ancak ekran parlaklığı ortamın ışık şiddetine göre otomatik olarak ayarlanmıyor, sizin elle müdahaleniz gerekiyor.

Vodafone Smart 6’nın içindeki bileşenlerin bir orta segment Android telefonu için epey güçlü olduğu söylenebilir. Sekiz çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvasıyla Smart 6 kağıt üstünde epey iyi bir performans vadediyor. Pratikteki durum için incelememizi beklemeniz gerekiyor.

Arkada 13 megapiksel, önde de 5 megapiksel kamerasıyla Vodafone Smart 6 yine mensubu olduğu orta segmentin çizgisini tutturuyor. Kamera da incelemede özellikle dikkat edeceğimiz noktalar arasında bulunuyor.

Şimdi arkanıza yaslanın ve Vodafone Smart 6’nın kutusundan neler çıktığına göz atın. Detaylı inceleme de çok yakında yayında olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER