Eğlence

Vodafone Smart 6 sahiplerine özel Digiturk Play kampanyası

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vodafone-smart-6-digiturk-play-140915

Vodafone yeni amiral gemisi akıllı telefonu Vodafone Smart 6’ya sahip olan, aynı zamanda futbolla yakından ilgilenen aboneleri için ilgi çekici bir teklif hazırladı.

Vodafone Smart 6 Digiturk Play Kampanyası olarak adlandırılan yeni teklif kapsamında Vodafone Smart 6 sahipleri tarifelerine ek ayda 5 TL veya 10 TL’lik ödemeler karşılığında hem Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketine hem de ekstra 6 GB’lık mobil veri kullanım hakkına sahip oluyor. Böylelikle Vodafone Smart 6 aboneleri takımlarının tüm sezon maçlarını, 34 hafta boyunca istedikleri yerden izleme fırsatını elde ediyor.

Bu arada futbolla ilgilenmeyen Vodafone Smart 6 sahipleri için de Digiturk Play Sinema üyeliği alternatif olarak sunuluyor.

Vodafone’un yaz başında satışa sunduğu yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 6’da 5 inç, 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran, 13 megapiksel kamera, hızlı şarj gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Vodafone Smart 6 makul fiyatı ve optimum performansıyla iyi bir fiyat-performans dengesi tutturan akıllı telefon olarak dikkatimizi çekmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Vodafone Smart 6 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER