Teknoloji

Vodafone yeni Android akıllı telefonu Smart III’ü tanıttı

Vodafone’un Smart serisi Android telefonlarının üçüncüsü olan Vodafone Smart III’ün yurt dışı tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni telefonda 4 inç, 800 x 480 piksel çözünürlüklü ekran yer alıyor. Android Jelly Bean işletim sistemiyle çalışan telefonda 1 GHz işlemci ve 512 MB RAM yer alıyor. 4 GB dahili belleğin bulunduğu telefonun depolama kapasitesini microSD kartlar sayesinde 32 GB’ye kadar daha da artırmak mümkün oluyor.

vodafone-smart-3-200513

Telefonun arkasında yer alan 5 megapiksel kamera LED flaş ve otomatik odaklama özelliğine sahip. Bu kamera 720p video kayıt yeteneğini de bünyesinde barındırıyor. Giriş seviyesi birçok akıllı telefon gibi Vodafone Smart III’te de ön kamera bulunmuyor. 123.2 x 64.4 x 10.9 mm.’lik boyutlara ve 136 gr. ağırlığa sahip olan bu telefonun beyaz ve siyah olma üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Vodafone Smart III, Vodafone’un ana vatanı Büyük Britanya’da müşterilere kampanya dahilinde sunulmaya başlandı. Tahmin ediyoruz ki, bu telefonun Türkiye lansmanı da fazla zaman geçmeden yapılacaktır.

İlgili >> Vodafone Shop

İLGİLİ HABERLER