Manşetler

Vodafone Red First ile daha 40 GB internet ve daha fazla ayrıcalık geliyor

vodafone red first

Vodafone Red tarifeleri ile müşterilerine yüksek veri miktarına sahip tarifeler sunmanın yanı sıra bütçelerine katkıda bulunacak fırsatlar da sağlıyor. Mobil operatör şimdi yüksek veri tüketiminde bulunan, bunun yanı sıra daha fazla ayrıcalık isteyen müşteriler için Vodafone Red First hizmetinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Red First için geliştirilen Red’li 40 tarifesi ayda 189 TL karşılığında sunuluyor. Bu tarifeye sahip olanlara ilk etapta 40 GB mobil internet bağlantısının yanında; 3 gün ücretsiz yurt dışı kullanımı, ücretsiz Vodafone servisleri, ücretsiz Digiturk Play Eğlence Paketi veya Taraftar Paketi, akıllı cihazlar için yüzde 50 indirimli Cep Kurtaran sigortası, 7/24 hizmet veren özel müşteri hizmetleri temsilcisi gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Vodafone Red First ile sunduğu imkanları bununla sınırlamıyor. Abonelere seyahatlerinde yüzde 50 indirimli VIP transfer ve ücretsiz yurtdışı çıkış pulu, dijital sağlık uygulaması Diyetkolik’te indirim ve Türkiye genelinde yüzlerce bağımsız araç yıkama ve bakım noktasını tek uygulamada bir araya getiren Otovınn’da araç yıkamada indirim sunuluyor. Ayrıca, yıl boyunca belli zamanlarda sadece Red First’lülere özel ve ilkleri deneyimleyecekleri etkinlikler de düzenlenecek.

Vodafone Red ile ilgili son rakamlar

Vodafone Red ayrıcalıklarını son 1 yılda 950 bin müşteri kullandı. Dijital hayatın keyfini benzersiz bir deneyimle çıkaran Red’lilere, 400 milyon TL’si yurtdışı faydalarıyla, 43 milyon TL’si GSM dışı faydalarla ve 4,5 milyon TL’si içerik servisleri ve sponsorluklarla olmak üzere yaklaşık 448 milyon TL’lik ayrıcalık sağlandı.

Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Vodafone Red’liler, son 1 yılda 381 milyon GB mobil internet kullandı, 28,5 milyar dakika konuştu, 4,1 milyar SMS attı. Aylık internet kullanımı ortalama 11,5 GB’a ulaşan Vodafone Red’lilerin veri trafiği ise yüzde 51 arttı.

Vodafone Red’liler 23 ülkedeki ev, cep ve iş telefonlarını tarifelerindeki her yöne dakikaları kullanarak aramaya devam etti. Son 1 yılda Vodafone Red’lilerin aylık ortalama yüzde 12’si yurtdışını aradı. En çok Almanya, Fransa ve Hollanda’yı arayan Vodafone Red’liler, yurtdışını Türkiye’yi arar gibi arayarak 157 milyon TL tasarruf etti. Diğer yandan, tarifelerdeki ses, internet ve SMS haklarını 104 ülkedeTürkiye’deki gibi özgürce kullanma imkânı sunan Her Şey Dahil Pasaport – Dünya hizmetini son 1 yılda 493 bin kişi kullandı.

Vodafone Red’liler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasıyla tüm Vodafone Red ayrıcalıklarını cebe taşımayı sürdürdü. Son 1 yılda toplam 3 milyon Red kullanıcısı 429 milyon kez Vodafone Yanımda’yı ziyaret ederek işlemlerini bu uygulama üzerinden dijital bir şekilde gerçekleştirdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER