Teknoloji

Vodafone iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışına 26 Eylülde başlıyor

iphone-6-100914

Apple’ın dün tanıtımını gerçekleştirdiği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın 26 Eylülde Türkiye’de satışa çıkacağını Apple Online Store sayesinde öğrenmiştik. Lansman sırasında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı çok yakında abonelerine sunacakları bilgisini paylaşan operatörlerin 26 Eylülde satışa başlayıp başlamayacağını henüz bilmiyorduk, ancak onların da 26 Eylülde satışa başlayacağını tahmin ediyorduk.

Bu tahmin boş çıkmadı. Vodafone Türkiye’den gelen basın açıklamasında iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın 26 Eylül tarihinden itibaren Vodafone Çok Satanlar Masası’nda yer alacağını açıkladı. Diğer operatörlerin de aynı şekilde 26 Eylülde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı satışa sunacağını tahmin ediyoruz.

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 2349 TL’den başlayan peşin satış fiyatlarıyla Apple Online Store’da listeleniyor. Mobil operatörlerin vereceği fiyatlar da aşağı yukarı aynı şekilde olacaktır. Ancak kredi kartına taksitle telefon satışında kısıtlama olduğu için mobil operatörlerden sözleşmeyle iPhone 6 veya iPhone 6 Plus satın almak daha avantajlı olabilir.

İLGİLİ HABERLER