Teknoloji

Vodafone Almanya’dan iPhone 5 için resmi kutu açma videosu

Apple’ın cuma günü yurt dışında piyasaya çıkacak akıllı telefonu iPhone 5‘in incelemeleri yabancı sitelerde yayınlanmaya başladı. Mobil operatörler de iPhone 5’in heyecanını fazlasıyla yaşıyor ve ilginç işlere imza atıyor. Örneğin Vodafone’un Almanya sitesinin yaptığı buna bir örnek.

iPhone 5’i bu ülkede satacak olan Vodafone müşterilerinin cuma günü cihazı bizzat satın alıp açmalarını beklemeden nelerle karşılaşacaklarını gösteren bir video yayınladı. Bu resmi kutu açma videsonu yazının devamında bulabilirsiniz. Video Almanca olarak hazırlanmış olsa da, kutuyu açan kişinin heyecanını anlamak için illâ ki Alman olmaya gerek yok. Yine yabancı dilde olsa da, bu video iPhone 5’in ambalajının neye benzediği ve içinde nelerin bulunduğu konusunda bir ön fikir verici niteliğinde olacaktır.

Güncelleme: Videoyu izlemek için YouTube’da kullanıcı girişi yapmış olmak gerekiyor. Aksi takdirde “This Video is Private” şeklinde bir uyarıyla karşılaşabilirsiniz. Konuyla ilgili uyarılarını ileten ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

İlgili >> ifun

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER