Teknoloji

Vodafone iPhone 4S sahibi abonelerine iOS 6.1 güncellemesi yapmamalarını tavsiye etti

vodafone

Vodafone’un Büyük Britanya’da faaliyet gösteren kolu buradaki iPhone 4S sahibi müşterilerine cihazlarını iOS 6.1’e güncellememeleri yönünde tavsiyede bulundu. Geçen haftanın başında Apple tarafından yayınlanan güncellemeyle birlikte iTunes Match tarafında bazı yenilikler sunulmuş, ayrıca Türkiye’de pratikte pek yaygın kullanıma sahip olmayan Siri’de birtakım güncellemeler yapılmıştı. Ayrıca kullanıcıların mesaj alma ve göndermelerini engelleyen, ayrıca internete bağlanmalarında sorun çıkaran çeşitli sorunlar için de çözümler getirilmişti.

vodafone-logo-271212

Mobil operatörün belirttiğine göre problemler ara sıra ortaya çıkıyor ve tüm kullanıcıları etkilemiyor. Yine de, kullanıcılara Apple sorunlara çözüm buluncaya kadar güncelleme yapmamaları tavsiye ediliyor. Bu arada Apple geçtiğimiz günlerde iOS 6.1.1 beta sürümünü yazılımcılara dağıtmaya başladı. Beta sürümünün bu kadar erken gelmesi Apple’ın son çıkan untethered jailbreak yazılımının önünü kesmek olarak yorumlanmıştı, ancak bu son olay sorunların bir an önce çözülmesi için hızlı davranılmış olabileceği ihtimalini de akıllara getiriyor.

Bu arada kardeş sitemiz iPhone Türkiye iOS güncellemesi yaparken sorun yaşayan kullanıcılara yardımcı olacak nitelikte bir yazı hazırlamış. Bu bağlantıdan ulaşabileceğiniz yazı sizin için fikir verici nitelikte olacaktır.

İlgili >> Vodafone

İLGİLİ HABERLER