Manşetler

Vodafone iPhone 4 sözleşmeli tarifelerini açıkladı (güncelleme: Ayrıntılar vodafone.com.tr’de)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 4’ü Türkiye’de satışa sunacak operatörlerden biri olan Vodafone bu cihaza özel tarifelerini açıkladı. Vodafone iPhone 4 paketlerini “Kontratlı Paketler” ve”Kontratlı Mobil İnternet Paketleri” olmak üzere iki farklı sınıfta toplamış.

Kontratlı paketleri tercih eden kullanıcılar aylık 149 TL’den başlayan fiyatlarla ve Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanarak iPhone 4 sahibi olacaklar. Bu tür paketlerde taahhüt süresi 18 ay olarak belirlenmiş. Kontratlı Mobil İnternet paketlerini seçen, ayrıca Cep Avantaj ile İş Ortağım tarifelerinden yararlanan Vodafone aboneleri de 65 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 4’ü kullanabilecekler. Ayrıca onlar da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Bu tür paketlerin taahhüt süresi ise 24 ay.

Aşağıda Vodafone’un Kontratlı ve Kontratlı Mobil İnternet iPhone 4 paketlerini daha ayrıntıl bir şekilde inceleyebilirsiniz. Fiyatların çok kısa bir süre içinde Vodafone Türkiye’nin web sitesinde de yer almasını bekliyoruz.

Kontratlı Paketler

Kontratlı Mobil İnternet Paketleri

(Medyatava aracılığıyla)

Güncelleme: Vodafone’un iPhone 4 paketlerine dair bilgiler vodafone.com.tr’de görüntülenmeye başladı. Vodafone’un iPhone sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER