Teknoloji

Vodafone Hollanda Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S Edge’in yerlerini hazırladı

vodafone-hollanda-galaxy-s6-270115

2015 Mobil Dünya Kongresi’ne geri sayım devam ederken, etkinlikte tanıtılması beklenen akıllı telefonlara ilişkin dedikodu ve sızıntıların da sayısı artıyor. Samsung’un etkinlikte yeni amiral gemisi Galaxy S6’yı tanıtmasına kesin gözüyle bakılırken, akıllı telefonun kavisli bir versiyonunun piyasaya sürüleceğine dair ilginç bir işaret ortaya çıktı. İnternet sitesinde Samsung Galaxy S6’nın yerini şimdiden hazırlayan Vodafone Hollanda, tanıtım sayfasının kaynak kodunda da Galaxy S Edge ismini gösterdi.

Samsung’un amiral gemisinin kavisli versiyonu için Galaxy S Edge adını seçmesi kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor. Şirket ilk kavisli telefonuna da Galaxy Note Edge adını vermişti. Dolayısıyla Galaxy S6’nın kavisli versiyonuna Galaxy S Edge adını koyması doğal bir tercih gibi gözüküyor.

vodafone-hollanda-samsung-galaxy-s-edge-270115

Vodafone Hollanda, isim detayı dışında Samsung’un yeni akıllı telefonlarına ilişkin farklı bir bilgi vermedi. Telefonların donanım özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler henüz ortaya çıkmasa da, Samsung Galaxy S6’nın halihazırdaki en iyi mobil bileşenleri barındırması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER