Teknoloji

Vodafone Her Şey Yanımda ile e-ticarette zirveyi hedefliyor

vodafone her şey yanımda
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vodafone, dört yıl önce hayata geçirdiği Yanıma uygulaması kapsamındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tüm kategorilerde hizmet veren Her Şey Yanımda isimli çevrimiçi alışveriş platformunu hayata geçiren Vodafone, operatörü fark etmeksizin tüm müşterilere 10 ana ve 100’den fazla alt kategoride 500 binden fazla ürün sunuyor.

Her Şey Yanımda’da Akıllı Telefon, Elektronik, Giyim, Küçük Ev Aletleri, Ev-Yaşam, Anne-Çocuk, Spor-Outdoor, Hobi, Kozmetik, Dijital Uygulamalar ve Servisler olmak üzere 10 ana kategori ve 100’den fazla alt kategoride 500 bini aşkın ürün bulunuyor. Platform, her gün yenilenen kampanyaları ve özel indirimleri ile müşterilerine piyasada bulunamayacak teklifler sunuyor. Her Şey Yanımda ile ilk bir yılda aylık 50 milyonun üzerinde tıklanmaya ve 1 milyonu aşkın siparişe ulaşmayı hedefleyen Vodafone’un nihai hedefi ise e-ticaret sektöründe 3 yıl içinde en büyük 3 oyuncudan biri olmak.

Vodafone Yanımda uygulamasını indiren herkes Vodafone abonesi olmasa bile platformdan yararlanabiliyor. Şirket, Her Şey Yanımda’yı ilk defa kullanan kendi abonelerine haftalık 15 GB internet ve 50 TL indirim hediye ediyor. Ayrıca, lansmana özel olarak, tüm ana kategorilerde birden çok indirim kampanyası da düzenleniyor. Lansman süresince sepete TL indirimi uygulayan Vodafone, kargo ücreti almıyor ve taksit seçeneklerinde vade farkı uygulamıyor.

vodafone her şey yanımdaVodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, Her Şey Yanımda’nın tanıtımı için düzenlenen toplantıda şu ifadeleri kullandı: “Vodafone olarak, 2025 yılına kadar Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Bu yolda en önemli önceliklerimizden biri de dijital bir marka olmak. Bugüne kadar ‘Vodafone Yanımda’ uygulamamız, ‘Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası’ sadakat platformumuz ve ‘Süpermarket Yanımda’ servisimiz ile önemli adımlar attık. Şimdi de ‘Her Şey Yanımda’ ile daha büyük ve kapsamlı bir adım atarak Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren bir dijital pazar yeri sunuyoruz. Araştırmalara göre, Türkiye’de online ticaret pazarı 2020’de yüzde 76 büyümeyle 100 milyar doların üzerinde bir ciroya erişti. Bu pazarın içindeki en büyük pasta 60 milyar TL ciroyla online pazar yerlerine ait. Bir dijital servis şirketi olarak biz de e-ticaret sektöründe güçlü bir oyuncuya dönüşmeyi ve bu sektörde 3 yıl içinde en büyük 3 oyuncudan biri olmayı hedefliyoruz. Her Şey Yanımda platformuyla temel hedefimiz, e-ticaret alanındaki iş modelimizi genişleterek dijital marka algımızı güçlendirmek ve dijital müşteri sayımızı artırmak. Bu platform, aynı zamanda Vodafone Yanımda’yı bir GSM uygulaması olmanın ötesine geçirerek müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir süper uygulamaya dönüştürme hedefimizde de önemli rol oynayacak.”

Her Şey Yanımda’nın reklam filminde izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu Aras Bulut İynemli ise şu şekilde konuştu: “Online alışveriş, hayatımızın olmazsa olmazları arasına girdi. Günlük koşturmacanın içinde fiziksel olarak mağazaya gitme imkânı bulamadığınızda online alışveriş büyük kolaylık sağlıyor. Diğer yandan, binlerce seçenek elinizin altında; ihtiyacınıza en uygun ürünü seçmeniz çok daha kolay. Her Şey Yanımda, Vodafone’un yenilikçi ve öncü yönünü yansıtan bir servis. Zamanlamasıyla, içeriğiyle çok yerinde ve çok faydalı olacağını düşündüğüm bir hizmet. İnsanların hayatını önemli ölçüde kolaylaştıracağına inanıyorum. Ben şimdiden Vodafone’dan giyinmeye başladım.”

Müşteriler, Vodafone Yanımda mobil uygulamasının ana sayfasındaki Her Şey Yanımda sekmesine tıklayarak platforma erişebiliyor. Ürün ve kampanyaların otomatik olarak gösterildiği platformda, müşteriler istedikleri ürünleri sepete attıktan sonra Masterpass’e kayıtlı kredi kartları veya Vodafone Pay kartları ile ödemelerini tek tıkla ve güvenle gerçekleştirebiliyor. Ödeme yapıldıktan sonra ürünler kuryeler tarafından adrese teslim ediliyor. Müşteriler, Vodafone’un yapay zekâ tabanlı kişisel dijital asistanı TOBi sayesinde tüm sorularına kolayca cevap bulabiliyor, iptal ve iadelerini takip edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER