Atilla Vitai’nin görevi bırakmasından sonra bir süredir boş olan ve Vodafone Orta ve Doğu Avrupa Direktörü Ian Gray tarafından geçici bir süre için doldurulan Vodafone Türkiye CEO’luğuna Serpil Timuray getirildi.
Serpil Timuray halen Danone Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor. 1 Ocak 2009’dan itibaren yeni görevine başlayacak olan Serpil Timuray aslında telekomünikasyon sektörüne yabancı. Ancak hızlı tüketim alanında elde ettiği yönetim tecrübesini Vodafone Türkiye’nin daha da ileri gitmesinde verimli bir şekilde kullanacaktır.
Konuyla ilgili daha fazla ayrıntı için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.
Haberleri Kaçırma!
- Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.




